Vlog #1 De eerste schoentjes en stapjes van mijn dochter

Een paar weken geleden riep ik nog dat ik nooit aan vloggen zou beginnen! Toch kriebelde het opeens en ging ik het toch eens proberen. Mijn eerste vlog is een feit en het gaat over mijn dochter die haar eerste stapjes zette op 18 mei 2016. Ik laat haar schoenencollectie aan jullie zien, daar vertel ik wat over en tot slot een filmpje van haar eerste stapjes.

vlog1afb

Even wennen

Dit was de eerste keer dat ik een vlog opnam. Ik vond het spannend en was behoorlijk zenuwachtig maar toch had ik er plezier in om deze video te maken. Het is best vreemd om tegen een camera te praten die niets terug zegt haha.

Uuhh

Sorry alvast voor mijn stopwoordje haha. Ik zal de volgende keer proberen dit niet zo vaak te zeggen. Ik ben een newby in het vloggen en moet nog even wennen aan het in elkaar monteren en knippen en plakken in filmpjes. Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden. Note: Ik heb een Twents accent 😉

Hier is mijn eerste vlog

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=yzNg32d2Qzc[/embedyt]

 

Vonden jullie het leuk om te zien? Was jij bij jouw eerste vlog ook zo zenuwachtig?

 

10 Comments

 • Reply Shannon Sheila mei 29, 2016 at 8:25 am

  Hihi je Twents accent vind ik wel leuk juist! Je oogt trouwens totaal niet zenuwachtig hoor! Mooie schoentjes en prachtig om te zien hoe je dochter loopt! Zo’n mooi moment is dat.

 • Reply Simone mei 29, 2016 at 8:54 am

  Vooral die laatste schoentjes vond ik erg leuk! En wat lief die eerste stapjes. Ik vond mijn eerste video ook heel spannend!

 • Reply Gaby mei 29, 2016 at 9:32 am

  Super leuk!
  Oh en die laatste schoentjes zijn echt gaaf.
  Super die eerste stapjes…leuk gefilmd, ook handig die pop…zo kon ze even haar handjes afvegen haha.

 • Reply Malou mei 29, 2016 at 10:17 am

  Ahh die stapjes, wat schattig zeg! Je ziet echt dat ze heel erg haar best aan het doen is 🙂

 • Reply Birgit mei 29, 2016 at 12:49 pm

  Wat lief die eerste stapjes! Vooral als ze nog even op handen en voeten verder gaat 😉
  Ik roep op dit moment nog steeds “Ik ga niet vloggen”, ik ben daar veel te onzeker voor, maar je hebt het hartstikke leuk gedaan!

 • Reply Batboy mei 29, 2016 at 7:36 pm

  Heel leuk! Van dat accent hoor ik niks ??
  Als ik mezelf hoor vind ik het vreselijk dan denk ik nee praat ik zo?? Maar super leuk hoor!!

 • Reply Een terugblik op Mei '16, Vloggen, een blogpartner en veel verjaardagsfeestjes - VolgMama.nl juni 2, 2016 at 5:01 am

  […] je het gemist hebben dan kun je het hier nog eens bekijken. Ik was enorm zenuwachtig maar ik vond het leuk om te doen. Ik denk dat ik niet heel vaak zou gaan […]

 • Reply Dhini juni 6, 2016 at 6:55 am

  wat leuke schoenen en veel ook. Mijn zoon toen maar een had. Zo leuk die filmpje. Ik herinner me nog in mijn hoofd toen mijn zoon eerste keer stond. Zo bijzonder.

 • Reply Vandaag is mijn dochter 18 maanden - VolgMama.nl juni 14, 2016 at 5:00 am

  […] voor moet nemen om ze af te laten drukken of om er een fotoalbum van te maken. Zo heb ik ook een vlog gemaakt van de eerste stapjes. Tot nu toe loopt ze nog steeds niet echt, elke dag wel een paar […]

 • Reply Kinderschoenen Tag - VolgMama.nl juni 26, 2016 at 5:01 am

  […] middelste met 22 maanden en mijn jongste met 17 maanden maar kruipt ook nog steeds. Na een paar stappen per keer gaat ze toch weer […]

 • Leave a Reply