Vlog #1 De eerste schoentjes en stapjes van mijn dochter

Een paar weken geleden riep ik nog dat ik nooit aan vloggen zou beginnen! Toch kriebelde het opeens en ging ik het toch eens proberen. Mijn eerste vlog is een feit en het gaat over mijn dochter die haar eerste stapjes zette op 18 mei 2016. Ik laat haar schoenencollectie aan jullie zien, daar vertel ik wat over en tot slot een filmpje van haar eerste stapjes.

vlog1afb

Even wennen

Dit was de eerste keer dat ik een vlog opnam. Ik vond het spannend en was behoorlijk zenuwachtig maar toch had ik er plezier in om deze video te maken. Het is best vreemd om tegen een camera te praten die niets terug zegt haha.

Uuhh

Sorry alvast voor mijn stopwoordje haha. Ik zal de volgende keer proberen dit niet zo vaak te zeggen. Ik ben een newby in het vloggen en moet nog even wennen aan het in elkaar monteren en knippen en plakken in filmpjes. Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden. Note: Ik heb een Twents accent 😉

Hier is mijn eerste vlog

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=yzNg32d2Qzc[/embedyt]

 

Vonden jullie het leuk om te zien? Was jij bij jouw eerste vlog ook zo zenuwachtig?

 

10 thoughts on “Vlog #1 De eerste schoentjes en stapjes van mijn dochter

  1. Super leuk!
    Oh en die laatste schoentjes zijn echt gaaf.
    Super die eerste stapjes…leuk gefilmd, ook handig die pop…zo kon ze even haar handjes afvegen haha.

  2. Wat lief die eerste stapjes! Vooral als ze nog even op handen en voeten verder gaat 😉
    Ik roep op dit moment nog steeds “Ik ga niet vloggen”, ik ben daar veel te onzeker voor, maar je hebt het hartstikke leuk gedaan!

Geef een reactie