Vlog #2 Een bezoekje aan de Ouders Natuurlijk Beurs

Afgelopen zaterdag 4 juni met het heerlijke zomerse weer waren wij aanwezig op de Ouders Natuurlijk Beurs in het Fletcher Hotel Doorwerth. Er was van alles te beleven en te zien en daarom heb ik een vlog gemaakt. Wie weet zie je jezelf nog wel terug op het filmpje mocht je daar ook zijn geweest!

onb

Even zoeken

Met het openbaar vervoer zijn wij eerst met de trein naar Arnhem geweest. Het was een beetje dom van mij om niet op te schrijven of een screenshot te maken over de routebeschrijving met het openbaar vervoer. Hierdoor hebben we dus een tijdje rondgelopen en rondgevraagd waar de opstapplaatsen van de speciaal ingezette bussen stonden. Internet werkte niet op mijn telefoon dus opzoeken had ook geen zin. Totdat een medewerkster van de NS gebruik maakte van internet en ons vertelde dat we aan de andere uitgang moesten zijn, waarna ze ons globaal de weg wees. Wat ze ons niet vertelde was dat de speciaal ingezette bussen op dat moment middagpauze hadden waardoor we dus bijna anderhalf uur moesten wachten. Dit hebben we niet gedaan en we zijn  weer terug naar binnen gelopen om te vragen of er ook normale lijnbussen langs gingen. Gelukkig vertrok de eerste lijnbus richting Wageningen al binnen een paar minuten dus haastten we ons met een paar andere moeders en kinderen de bus in. Bij de uitstaphalte was het daarna nog ongeveer 6 minuten lopen.

Fletcher hotel Doorwerth Arnhem

Het hotel waar het evenement plaatsvond lag in een bosrijke omgeving. Heel mooi, een grote tuin met terras, een vijver, een zwembad en een speeltuin. Het hotel is echt een geschikte locatie voor natuur en rustzoekers maar ook gezinnen! In het begin van de vlog staat een typefoutje wat ik helaas niet meer kon veranderen. Er staat Dorwerth maar het moet dus Doorwerth zijn. Excuses.

Mochten we nogmaals deze beurs gaan bezoeken dan zit ik zeker te denken aan een overnachting op deze locatie zodat we niets van de beurs zullen missen en alles van het opbouwen tot het eind mee zullen maken. Bovendien hebben we nog nooit met onze kinderen in een Fletcher hotel overnacht dus kunnen we kijken hoe dat  eens bevalt.

Een tweepersoonskamer boek je al vanaf  €44,50 per persoon per nacht (actie).

Ouders Natuurlijk Beurs

Deels in de vergaderzalen en grotendeels buiten en in tenten vond de Ouders Natuurlijk Beurs plaats. Er waren lezingen, workshops, eettentjes, genoeg kraampjes om te shoppen. Het was warm, druk maar erg gezellig! Wij waren erg enthousiast over de beurs en het Wobbelboard wat we uitprobeerden was superleuk! Kinderen werden vermaakt met een voorstelling, knutselhoeken, een speeltuin en ook konden ze grote bellen plaatsen. En nu is het tijd om de vlog te laten zien 😉

Note: de beurs vindt 2 keer per jaar plaats. 5 november is er de winter-editie!

Vlog

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=dySstjl_EoI[/embedyt]

Heb jij jezelf of anderen nog herkend in de vlog? Wij gaan de volgende keer graag weer. Jullie ook?

12 thoughts on “Vlog #2 Een bezoekje aan de Ouders Natuurlijk Beurs

Geef een reactie