2015: Mijn jaar in vogelvlucht tag!

Ik kijk met een trots gevoel terug op..

jarigdeur

De eerste verjaardag van mijn dochter. Ook al was ze ziek, een eerste verjaardag is toch zeker bijzonder. Één jaar wat is die tijd voorbijgevlogen. Toen was ze nog een kleine ukkepuk en nu stapt ze langs de bank en tafel. Ze heeft veel cadeautjes gekregen. Vinden jullie het eerste jaar van je kinderen ook zo snel gaan?

Ik denk met een lach terug aan..

trui

Kerst! Dit jaar hadden we twee totaal verschillende kerstfeestjes. De eerste kerstdag chique en de tweede kerstdag een “fout” kerstfeest! Dit was hilarisch! Allemaal van die lelijke truien aan. Kalkoen eten, foto’s maken met selfiestick, cadeautjes. Wat lachen was dat.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..

Dat ik met Volgmama ben begonnen. Echt 0 % spijt van gehad. Ik zie Volgmama in de statistieken ook erg snel groeien! Ik hoop dat ik nog lang plezier aan deze hobby beleef en dat jullie mijn blog blijven lezen/volgen..

Dat ik weer tante ben geworden! De kleine man is in januari met 30+ weken prematuur geboren. Naar alle omstandigheden is hij gezond en nu al groter als mijn dochter! Jammer dat we hem niet zo vaak zien.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is..

Mijn man haha. Door dik en dun de beste vriendjes 😉

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..

ziek

De periode dat mijn dochter nog maar 6 weekjes oud was en 11 dagen in het ziekenhuis heeft gelegen met een zware bronchitis. Ze was bijna gestikt in haar eigen slijm. Heel eng en naar. Gelukkig weten we nu goed te handelen en hebben we een inhaleer apparaat die we gebruiken als ze hoestbuien heeft om te voorkomen dat het weer zo erg wordt.

Andere dingen die me van 2015 bij gebleven zijn..

12191984_979359158801123_41043858344924857mmm

Onze vakantie in Portugal! Heerlijk genoten in de Algarve. Ik kijk uit naar de zonvakantie van volgend jaar. Nog even nadenken waar we dan heen gaan.

Voor 2016 hoop ik..

Dat we gezond en gelukkig verder leven. En dat iedereen hun wensen uit mogen komen.  Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling!

ster

Deze tag is bedacht door Laviesagista. Je mag de tag graag overnemen met deze vermelding.

2 Comments

  • Reply Lisanne januari 1, 2016 at 9:10 pm

    Leuk om te lezen! Je hebt het helemaal eigen gemaakt door foto’s erbij te doen, maakt het nog persoonlijker.

    • Reply VolgMama januari 7, 2016 at 3:44 pm

      Dankjewel ik vind dat altijd mooier met foto’s erbij 😉

    Leave a Reply