Even voorstellen: dit is Gekke Tante Babs!

Hoi allemaal,

Ik wil jullie graag even voor stellen aan Gekke Tante Babs, zij springt bij Volgmama in het team om twee á drie keer per maand een blog voor ons te gaan schrijven als tante over de dingen die ze meemaakt met haar lieve nichtjes. Hieronder stelt ze haarzelf even voor en donderdag komt haar eerste blog online!

“Ik ben Barbara, 30 jaar, dierenvriend in hart en nieren, werkzaam als communicatiespecialist. Ik fotografeer (semiprofessioneel) en ik onderneem veel activiteiten met mijn 2 nichtjes van 3 en 4 jaar (waarvan nummer 3 op komst is). Samen naar de gym, boswandelingen, hutten bouwen, verstoppertje, aan het klimrek.

dsc_6150

Naast mijn werk, ben ik veel in de natuur te vinden, ik geef paardrijles aan kleine kinderen en/of kinderen met gedragsstoornissen. Dit doe ik in combinatie met mijn paard, die geeft veel rust en balans bij deze kinderen.
Daarnaast ben ik vrijwilliger bij een stichting, en wandel veel. Tevens loop ik marathons, waarvan hopelijk mijn jongste nichtje vanaf volgend jaar ook mee gaat lopen.”

 
Barbara, welkom in ons team en veel blogplezier!

2 thoughts on “Even voorstellen: dit is Gekke Tante Babs!

Geef een reactie