Mag ik jullie even voorstellen aan..

kids

De kids van Volgmama! Mijn echte naam is natuurlijk Nathalie, maar de namen van mijn kinderen houdt ik op mijn blog liever privé! Ik stel ze graag even voor want volgens mij heb ik dat sinds ik blog nog nooit gedaan. #Fail.

Meestal fotografeer ik mijn kinderen van de zijkant of achterkant voor mijn blog. Waarom vraag je je af? Dat zit zo, er zijn gekken op het internet die foto’s van kinderen gebruiken voor weet ik veel wat. Daar heb ik dus geen zin aan. Sinds dat iemand ongevraagd een foto van mijn blog heeft gebruikt voor commerciële doeleinden pas ik daar nu wel mee op.

Daarom watermerk ik nu de foto’s op mijn blog. Niet altijd even mooi, maar ik ben het genoodzaakt. En dan zo dat diegene de tekst er  hopelijk niet af kan knippen. Ik wil gewoon misbruik van de door mij gemaakte foto’s voorkomen.

De kids

Even snel mijn boekje open en daarna meteen weer dicht: 5 zwangerschappen, 3 kids in mijn armen, 1 vroege miskraam en 1 kindje in de zwangerschap verloren. Punt.

Mijn oudste zoon J. is geboren in 2008. Een jongen die goed op school mee komt, heel snel dingen oppakt en leert. Het liefst speelt hij de hele dag spelletjes op de gameconsole of de tablet, maar ja daar zijn wij het natuurlijk niet altijd mee eens. Heeft uitdaging nodig. Is in 8 jaar tijd maar een halve dag ziek geweest! Jeetje het lijkt wel een sollicitatiebrief wat ik aan het schrijven ben haha.

Mijn jongste zoon F. is geboren in 2010. Een echte rouwdouwer. Misschien een beetje ADHD (zit in de familie). Speelt het liefst de hele dag buiten. Heeft weinig geduld, loopt iets achter in ontwikkeling (we zitten in een onderzoekstraject) en heeft veel vriendjes! Een echte jongen en gek op alles met wielen.

Mijn dochter Y. is net één jaar oud. Kan geen half uur zonder mama (soms is dit wel jammer, ik kan dus niet even zonder haar weg of een avondje uit eten alleen met mijn man. Laten we hopen dat ze hier snel overheen groei ;-/) Loopt langs de tafel en de bank. Gek op al het speelgoed wat ook maar geluid maakt. Is ook gevoelig voor bronchitis. Zegt al papa en mama, daar smelt ik van.

 

Hoeveel kinderen hebben jullie? En hoe oud zijn ze?

 

 

10 thoughts on “Mag ik jullie even voorstellen aan..

Geef een reactie