wallen onder ogen

Wallen of donkere kringen onder je ogen? Overweeg een traangootbehandeling

Heb jij altijd last van donkere kringen onder de ogen? Dit resulteert in een vermoeide blik, wat erg vervelend kan zijn. Daarom is het van belang om op zoek te gaan naar een permanente oplossing. Als extra slapen en voldoende vocht niet de oplossing vormt voor het probleem, dan is er waarschijnlijk sprake van een permanente aandoening. Diepe kringen onder de wallen zijn vaak een erfelijke overdracht, waar je niet altijd wat aan kan doen. In dat geval is het mogelijk om te kiezen voor een traangoot behandeling bij Betan Clinics. Hierdoor worden de wallen onder de ogen verminderd of zelfs volledig verwijderd. 

Het verbeteren van de uitstraling

Door te kiezen voor het verwijderen van wallen reken je definitief af met een vermoeide blik op jouw gezicht. Dit zal een positief effect hebben op jouw gezondheid en op de uitstraling, aangezien mensen bij een eerste ontmoeting voornamelijk naar het gezicht zullen kijken. Een traangootbehandeling vindt plaats aan de hand van een natuurlijk middel, waardoor er extra vocht onder de ogen wordt gebracht. De wallen zijn vervolgens niet meer zichtbaar, doordat het volume onder de ogen wordt aangepast. Als gevolg van de behandeling zal je een positieve en frisse indruk krijgen. 

Oorzaken van traangoot

Er zijn een aantal oorzaken te noemen voor traangoot, naast de genetische overdracht. Wat bijvoorbeeld een rol kan spelen bij de kringen onder de ogen is de leeftijd. Hoe hoger de leeftijd is, hoe meer kans op wallen. Dit heeft te maken met volumeverlies onder de ogen. Daarnaast kan stress en vermoeidheid een rol spelen bij de kringen onder de ogen. Als je op regelmatige basis slecht slaapt, dan heeft dit gevolgen voor jouw uiterlijk. Verder kunnen de kringen ontstaan door een teveel aan alcohol of drugs. 

Hoe werkt de behandeling?

Wat de oorzaak ook mag zijn, als gevolg van volumeverlies ontstaan diepe kringen onder de ogen. De oplossing hiervoor bestaat uit het aanbrengen van extra volume, in de vorm van hyaluronzuur. Dit is een middel dat van nature al voorkomt in de huid en daarmee geen schadelijk effect heeft op de gezondheid. Het is een zachte, soepele gel waarbij er na afloop van de behandeling minder sprake is van diepte onder de ogen. Er wordt immers extra vocht onder de ogen aangebracht, waardoor er tevens sprake is van een zachte overgang tussen de wang en het ooglid. Dit geeft een jongere en energiekere uitstraling als gevolg.

Geef een reactie