Week in foto’s #2 Ondeugend meisje, ballonnen en een gender reveal taart

Afgelopen week heb ik een leuke en drukke week gehad. Ik heb de kledingkast van mijn dochter opgeruimd. We hebben iets voor Vaderdag gemaakt, ballonnen opgelaten en een gender reveal party gehad met een heerlijke taart!

stoepkrijt2

Deze foto maakten we vorige week maandag en hebben we ingelijst. Dit was een van de Vaderdagcadeaus van mijn kinderen voor hun vader. Papa was er erg blij mee!

a2

Dit roze gietertje moet natuurlijk mee in één van de koffers. Binnenkort vliegen we naar de Canarische eilanden dus ik ben links en rechts al wat dingen apart aan het leggen die we mee willen nemen. Ik heb er zo zin in!

a3

Ik ben ook bezig geweest de kledingkast van mijn dochter weer te ordenen. Deze rompers zijn helaas alweer te klein! De Bambino rompers van de Kruidvat vallen gewoon wat kleiner uit dan andere merken in maat 74/80. De rompertjes van de Hema en Prenatal zitten nog prima!

a5

Bij een zomerfeestje mochten de kinderen ballonnen oplaten. Het regende die dag veel en na het oplaten begon het ook alweer te spetteren. Ik denk dat de ballonnen niet ver zijn gekomen. Het was erg jammer van het weer maar ondanks dat was het een gezellig feestje. En we zien wel of we een kaartje krijgen mocht iemand de ballonnen gevonden hebben.

taart

Als afsluiter van de week en naast Vaderdag hebben we een gender reveal party gehad van Sandy. Mensen die Volgmama lezen en al weten wat het word gelieve dit nog niet hier te verraden 😉 Volgende week schrijft Sandy hier zelf een blog over.. De taart was in ieder geval prachtig en heerlijk!

Oja, en mijn dochter was een beetje ondeugend.. Check de foto hier op Instagram. De foto zegt genoeg haha.

Hoe was jouw week?

8 Comments

 • Reply Batboy juni 20, 2016 at 5:48 am

  Wat een leuke taart!
  En die van mij waren ook een beetje ondeugend van de week haha ?

 • Reply Nicole juni 20, 2016 at 6:26 am

  Wat een geweldige gender reveal taart, zou ook bij mij passen. En naar de Canarische eilanden wat lekker zeg! Hier ballen de Bambino rompertjes juist vaak te groot uit ?

 • Reply Nathalie juni 20, 2016 at 8:08 am

  Inderdaad een heel mooie taart :-))

 • Reply Wendy juni 20, 2016 at 10:46 am

  Oh, heerlijk naar de Canarische Eilanden! En die taart is echt heel grappig 🙂

 • Reply Charlotte juni 20, 2016 at 10:50 am

  Mooie taart! En ik herken het ondeugende wel haha, hier ook zo eentje in huis 😉

 • Reply Wilmaaa juni 20, 2016 at 12:36 pm

  Ik ben benieuwd wat het word 🙂 Wat een leuke foto heb je voor vaderdag gemaakt!

 • Reply Simone juni 20, 2016 at 3:39 pm

  Mooi die taart inderdaad! Ik ben benieuwd naar de kleur van binnen 😉

 • Reply Dhini juni 21, 2016 at 2:59 pm

  wat mooie foto`s. Die taart is cute

 • Leave a Reply