Week in foto’s #1 Oogarts, Angry Birds en Ouders Natuurlijk!

Ik zie vaker dag en weekboekjes voorbij komen bij andere bloggers. Aangezien ik toch vaak foto’s maak en wel bijna dagelijks leek het mij leuk om dit in een plog met jullie te delen. We zijn onder andere met mijn zoon bij de oogarts geweest, mijn mannen zijn naar de Angry Birds Movie en ik ben bij de Ouders Natuurlijk Beurs geweest.

week1a

Maandag zijn we naar de brillenwinkel geweest. De neusvleugels waren verbogen en aangezien we woensdag een afspraak hadden staan bij de oogarts moest dit echt wel gebeuren. Mijn zoon duwt graag mijn dochter voorruit in de kinderwagen.

Mijn dochter heeft nog geen zomerschoentjes of sandaaltjes. Wel crocsachtigen maar het weer is heet en de zomer is nog lang niet voorbij. Veel sandalen aangepast maar 19 was net te klein en maat 21 veels te groot. Je raad het al: maat 20 was uitverkocht of ze pasten niet. De sandalen hier rechtsboven hebben we besteld en komen als het goed is komende week binnen. Dan hopen dat ze passen anders moeten we verder zoeken.

week1b

Dinsdag hebben we een envelop op de post gedaan, een ijsje gegeten een leuke schaduwfoto gemaakt.

week1c

Woensdag waren we bij de oogarts. Oogdruppels, uit laten meten en een oogtest. Mijn zoon hoefde na meer als twee jaar geen bril meer te dragen. Super nieuws dus! Daarna konden we gelijk door naar de logopedie. Daar hebben ze wel een heel leuk speelhoekje 😉

week1d

‘S middags gaan beide jongens een uurtje achter elkaar turnen. In tussentijd doe ik met mijn dochter even wat boodschapjes. Ze wil echt in het zitje blijven zitten dus zet ik haar vaak los in de kar.

week1e

Donderdag hebben we niet veel bijzonders gedaan. Wat mooie foto’s gemaakt en bewerkt. Even gewandeld en bij de pony’s in de buurt gekeken en ’s avonds Hokkien Noedels gegeten. Altijd handig om wat van die pakken Wereldgerechten in de voorraadkast te hebben als je even geen inspiratie weet. De mie en miehoen werden even later toegevoegd in de wok!

13406839_1117377021666002_1250456670026584772_nVrijdag ben ik bij de Action geweest.  Lichtgewicht waterpistolen voor op vakantie en een paar zomerse babysetjes. De jongensvariant is een cadeau voor iemand anders.

 

week1f

Zaterdag ben ik bij de Ouders Natuurlijk Beurs geweest. Dit was erg leuk en gezellig. Hoop dat ik er de volgende keer weer bij kan zijn. Ik heb een vlog gemaakt welke jullie morgen op Volgmama kunnen zien.

Mijn mannen zijn die middag naar de Angry Birds film geweest. Een film voor kinderen vanaf 6 jaar. Mijn jongste is nog geen 6 maar ach vooruit.

13336020_1116821385054899_47064885228311672_n

Zondag hebben we ons eerste testritje gemaakt met een fietsstoeltje van Qibbel. De komende tijd maken we nog veel meer fietsritjes en zullen jullie lezen wat wij van dit fietsstoeltje vinden. Het is trouwens de eerste keer dat mijn dochter op de fiets zit.

Wat vinden jullie van zo’n weekplog? Leuk of niet leuk om te lezen/zien?

5 thoughts on “Week in foto’s #1 Oogarts, Angry Birds en Ouders Natuurlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *