Week in foto’s #4 Fietsen, Koffers inpakken en Monsterjam

Afgelopen week was het heerlijk weer om te fietsen, ben ik druk geweest met koffers inpakken en zijn we naar Monsterjam geweest. Wat was dat gaaf zeg! Kijk je mee?

qibbel q

Mijn pretletter op de fiets. Fietsen vindt mijn dochtertje erg leuk! We hebben dit Qibbel fietszitje getest en je kunt er ook één winnen. Hoe gaaf is dat? Kijk snel hier hoe je mee kunt doen.

telefoon

Ik had de huistelefoon per ongeluk op tafel laten liggen. Hoe klein dat ze nog is ze weet precies wat een telefoon is en houdt het goed vast tegen haar oor. Hallo mama brabbel brabbel brabbel hallo haha. Dit was zo leuk om te zien hoe deze kletskous aan het bellen was.

koffer

De hele week druk geweest met koffers inpakken. Dochterlief vond de koffers wat interessant!  Gisteren zijn we aangekomen op onze vakantiebestemming: Fuertaventura! Wil je snapshots van mijn vakantie zien? Dan moet je mij zeker volgen op Instagram!

IMG_3149

Zaterdag hadden we meer als twee uur in de file gestaan om in Rotterdam te komen. Hierdoor hadden we de Monster Jam Pit Party gemist maar gelukkig waren we wel op tijd voor de show. Het was supergaaf! Mijn verslag kon je gisteren lezen.

IMG_3249

Tegen de avond zijn we aangekomen in Aalsmeer hier hebben we overnacht in een B&B omdat we de volgende dag op Schiphol moesten zijn. Dit was mijn uitzicht terwijl ik aan een blog werkte!

Oja, ik heb ook een postbus aangevraagd, dat leek me erg handig!

Nu word het op de social media een stukje rustiger deze week want wij gaan genieten van onze vakantie in Fuertaventura! De hele week staat al ingepland met blogs zoals jullie gewend zijn. Tot na de vakantie! Dan ga ik weer op jullie reacties en blogs reageren!

 

2 thoughts on “Week in foto’s #4 Fietsen, Koffers inpakken en Monsterjam

Geef een reactie