Weekendje weg: kinderbungalow op Landal GreenParks De Lommerbergen

landal1

Toen we weer eens een weekendje weg wilden met Landal wist ik één ding zeker. Ik wilde eens in zo’n kinderbungalow om te zien wat de meerwaarde is dan een normale bungalow. We verbleven op een Landal GreenParks De Lommerbergen in Reuver. In dit blog laat ik jullie een roomtour (video) zien en vertel ik wat we op het park gedaan hebben..

Roomtour

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Q7GLLEbT4Kc[/embedyt]

Het leek me leuk om eens te filmen voor jullie hoe zo’n huisje er van binnen uitziet. Het is klein maar erg gezellig! Het huisje is van extra kindervoorzieningen voorzien zoals een aankleedkussen, een babybadje, een box, een kinderstoel, kinderbestek, beveiligde stopcontacten en zelfs speelgoed. Wat ik echter nog miste in het huisje was een opstapje zodat kleine kinderen die zelf hun tanden kunnen poetsen, bij de wasbak en de kraan komen, hun handen kunnen wassen en beter op de wc kunnen komen met een voetensteuntje. Voor de rest is het een prima bungalow en hebben wij het prima naar ons zin gehad.

Lekker uit eten

landal2

Wij kwamen vrijdag rond 18.00 aan en daarom heb ik filmpje van de roomtour de volgende ochtend gemaakt omdat het te donker was en onze buikjes knorden. Eigenlijk hebben we dit weekend niets zelf gekookt. Na aankomst dropten we onze spullen in de bungalow en zijn we wat gaan eten. Zo kun je op het park genieten van een pizza of pasta, een familiebuffet, een mediterraans restaurant of een heerlijke vette hap uit de snackbar.

Surprise!

landal4

Toen we net in de kinderbungalow aankwamen wilden de jongens meteen spelen op de speel/slaapkamer. Op tafel lag een brief met daaronder twee cadeautjes voor de kinderen. In de brief stond dat de kinderen de cadeaus moesten zoeken maar echt verstopt is dat natuurlijk niet als ze onder de brief op tafel liggen. Omdat de jongens het nog niet hadden gezien verstopte ik zelf snel de cadeaus en konden ze alsnog de brief lezen en op zoektocht. Ze kregen een strandbal en een puzzel. Wat een leuk cadeau.

Elke ochtend verse broodjes ophalen

landal3

Elke ochtend gingen we even naar de parkwinkel om verse broodjes op te halen. Heerlijk! De Bollo (mascotte van Landal) bekers kregen de kinderen bij het restaurant als toetje gevuld met ijs of fruit. Deze mochten na afloop mee naar huis. In de bungalow werd er veel uit gedronken.

Buiten op Landal De Lommerbergen

landal5

Het park is mooi en heuvelachtig aangelegd. Je mag met de auto alleen bij de bungalow komen bij aankomst en vertrek. Heel fijn dat het park verder autovrij is. Zaterdagochtend namen we een kijkje wat er buiten te doen is. We kwamen het huisje van Bollo tegen.

landal6

 

Er is ook een kinderboerderij en dat vonden de kinderen echt heel leuk. Er stonden kleine kruiwagentjes om mee te spelen en in de kinderboerderij staan leuke bordjes met tips en weetjes over de dieren die daar verblijven.

landal7

Ook is er een grote speeltuin en kun je Sprookjesgolven. Binnen bij de receptie kun je een speurtocht afhalen voor de kinderen die over het park gaat. Er staan kleine kabouterpalen om te volgen en er zijn wandelroutes. Ook organiseert Landal De Lommerbergen leuke buitenactiviteiten voor het gezin zoals marshmallows roosteren. Genoeg op het park te doen dus.

Binnen in het overdekte centrum

landal8

Binnen in het overdekte centrum van Landal De Lommerbergen bevinden zich de eetgelegenheden, een supermarkt, een podium waar ’s avonds van alles te doen is, een overdekte spelletjeshal, een indoor speeltuin en een subtropisch zwemparadijs. Hier zijn wij ook wezen zwemmen en daar zijn hele leuke glijbanen.

Zijn jullie wel eens in een Landal GreenPark geweest?

*No Spon. We boekten ons verblijf met een leuke last-minute aanbieding.

10 Comments

 • Reply Batboy maart 8, 2017 at 6:24 am

  Gezellig een potje memory haha ?. Deon speelt ook weleens vals… Leuk filmpje!
  Haha je blijft het op de achtergrond horen…
  Wij zijn ook weleens bij Landal Greenpark geweest was erg leuk.

  • Reply Nathalie maart 8, 2017 at 7:08 am

   Ja haha ik weet het. Ik moet me nog eens verdiepen in het video/vlogs bewerken 😉
   Naar welk park zijn jullie geweest?

 • Reply Simone maart 8, 2017 at 7:49 am

  Ik zie je reactie bij mij binnenkomen terwijl ik jouw blogje lees, haha. Lekker he iedere dag verse broodjes. Dit is ook een mooi park zo te zien.

  • Reply Nathalie maart 8, 2017 at 9:55 am

   Ja heerlijk! Wat toevallig hihi. 🙂

 • Reply Lieke van Veen maart 8, 2017 at 9:38 am

  Ziet er gezellig uit. Alleen is dat huisje wel erg klein. Ik ben nog nooit bij Landal geweest alleen bij Centerparcs. Ik ben wel verschillende keren wezen zwemmen bij de Lommerbergen.

  • Reply Nathalie maart 8, 2017 at 9:54 am

   Het is inderdaad een klein huisje voor 4 personen maar het is voor een weekend goed te doen. Het zwembad is wel erg leuk!

 • Reply Yvonne--- Kidzblogger.nl maart 8, 2017 at 10:21 am

  Ja, wij zijn vorig jaar in Limburg naar Landal geweest. Heel eerlijk ga ik zelf liever naar een CenterParcs omdat wij die zwembaden leuke vinden. Vooral de wildwaterbaan.

 • Reply Vlijtig Liesje maart 8, 2017 at 10:54 am

  Ik ben er alleen keer op bezoek geweest bij een vriendin, en toen vond ik het daar prachtig. Ze had een huisje in het bos.

  Het lijkt me zeker een leuke vakantiebestemming.

 • Reply Daisy Dingen maart 8, 2017 at 10:54 pm

  Dat ziet er gezellig uit! Wat fijn ook dat er zo’n groot indoorgedeelte is! Altijd handig (zeker met dit weer).

 • Reply Gerdi maart 9, 2017 at 1:08 pm

  Wat een mooi park! Wij zijn al een aantal keer in een landal park geweest en nu ik dit gezien heb moeten we snel maar weer boeken..

 • Leave a Reply