weekoverzicht-mamablog-lol-ballen-uitpakken-caravana-januari-2019

Weekoverzicht; Caravana 2019 & LOL ballen uitpakken

De derde week van januari was een rustig weekje. Ik ben thuis vooral bezig geweest met opruimen, er kwam een prijsje binnen die ik op Instagram had gewonnen, mijn dochter mocht LOL Surprise ballen uitpakken en ik ging op zondag met José naar Caravana 2019 in Leeuwarden.

Fijn dat de kids alweer twee weken naar school gaan. De afgelopen twee weken zijn ze thuis ook een stuk rustiger dan in de kerstvakantie. Ik merk dat de regelmaat en het ‘normale leven’ mijn kinderen goed doet. Er moesten thuis nog wat dingen opgeruimd en uitgezocht worden en dat resulteerde in een volle vuilniszak spullen voor de Kringloop. Weg = weg. Daar heb ik geen Marie Kondo boek voor nodig. 😉

LOL Surprise ballen uitpakken

LOL-ballen-uitpakken-korting
LOL Surprise ballen uitpakken en een leuk prijsje gewonnen!

LOL Surprise, welk kind kent dit nog niet? Ik las er van alles over en dacht telkens weer; ‘Nee…. dit is niets voor een 3 of 4 jarige, dit is iets voor grotere meisjes’. Het speelgoed is niet goedkoop en ik zag er echt de ‘lol’ er niet van in. Totdat mijn nichtje van 8 jaar tijdens de kerstviering trots over haar LOL Surprise verzameling vertelde. Natuurlijk kreeg ze van de kerstman een LOL koffer/huisje cadeau om de LOL poppetjes in te bewaren. Het blijkt nog steeds een actuele hype te zijn.

Bij Albert Heijn zag ik de LOL Surprise Pets ballen met 50% korting liggen. Ik dacht meteen nu gaan we de ballen proberen ook en kocht er twee voor mijn dochter. Een en al plastic fantastic… maar mijn dochter vond het fantastisch. Lees hier onze LOL Surprise review.

Kleuren en leren

Op Instagram had ik meegedaan aan een winactie en daarmee had ik een supertoffe kleurplaat gewonnen. Deze XXXL Map van Nederland ga ik binnenkort met mijn kinderen inkleuren. Leuker kun je ze topografie niet leren…

Caravana 2019

weekoverzicht-blog-caravana-2019
Genoeg inspiratie weer! Voor onszelf en voor de blog. 🙂

Zondagochtend was ik rond 6 uur op. Vroeg hè? Om eerst naar José te rijden en daarna samen naar Leeuwarden te gaan. Zij is een Friezin en kent de weg richting het WTC gebouw in Leeuwarden maar al te goed. Ik heb de zon zien opkomen en dat was zo mooi! We hadden veel lol in de auto dus we waren al helemaal in de stemming.

Net na 10 uur kwamen we aan en we begonnen de beurs met wat drinken en een brownie als ontbijt. Lekker fout! Op de Caravana beurs kun je alles vinden op het gebied kamperen. Van tenten en caravans, tot handige kampeerspullen en een groot aanbod aan campings in Nederland en de rest van Europa.

Wat mij opviel is de innovatie in kampeerspullen; ze worden steeds makkelijker in gebruik en luxer maar ook mooier. Tenten waarvan de frames self-inflatable zijn, mini caravans die niet veel groter dan een normale aanhanger zijn en veel vouwwagens zijn praktisch en ruimtebesparend ingericht.

We gingen naar huis met twee stoffen tassen vol papieren folders. Als ik dit geweten had, had ik een trolley meegenomen. Wij hebben niet alles kunnen zien en zijn er zo’n drie uurtjes geweest. Volgende keer maar iets langer voor uittrekken want ik vond het best interessant.

Zijn jullie al eens naar Caravana of een andere kampeer- of vakantiebeurs geweest?


8 Comments

 • Reply nicole orriens januari 22, 2019 at 3:49 pm

  Nee, nog nooit maar ik kan me voorstellen dat het een leuk uitje is. En dat je bovendien al een beetje een voorschot kunt nemen zo op een fijne vakantie.

 • Reply Sherry januari 22, 2019 at 9:37 pm

  Ik zag deze liggen een speelgoedwinkel. Ik wou dat ik weer een kind was. Leuk hoor.

 • Reply Silkeblogs januari 23, 2019 at 11:49 am

  Haha zo schattig! Ik wist totaal niet wat LOL was!

 • Reply Thomas januari 24, 2019 at 9:23 am

  Nog nooit geweest, maar tegenwoordig kan er zoveel meer op kampeergebied, dat het al langer geen ‘kramperen’ meer is! 🙂

 • Reply Kimberley januari 24, 2019 at 9:38 am

  Klinkt als een leuke week! Die LOL ballen zijn echt een trend he! 🙂

 • Reply Nadia januari 24, 2019 at 6:46 pm

  Een keer naar een kampeerbeurs lijkt me erg leuk! Gezellig samen met mijn mams.

 • Reply MC Kleuver januari 25, 2019 at 3:05 pm

  De Caravana heb ik alleen maar over gehoord en het lijkt mij echt leuk. Die papieren folders meenemen herken ik wel, want dat zou ik zelf ook doen.

 • Reply Danielle januari 29, 2019 at 11:33 am

  Wat leuk! Die LOL ballen willen ze hier ook graag eens, maar vind ze idd redelijk prijzig altijd.

 • Leave a Reply