trouwen-met-papa

Weekoverzicht; trouwen met papa

Afgelopen week was ik erg moe. De ene dag wat meer dan de ander. En bijna de hele week lag ik al voor 21.00 uur in bed te slapen… Zo raar. Verder stond deze week ook in het maken van een keuze (blog-gerelateerd), hebben we ein-de-lijk definitief onze zonvakantie geboekt en mijn dochter wilde met papa trouwen. Dan regelen we dat toch even… 😉

Mama is een beetje moe..

Even serieus… Ik heb geen idee waar de moeheid vandaan komt. Even met wat anderen hierover te hebben gesproken, herkennen sommige andere moeders het ook en wimpelen het af op het weer, stress of een winterdepressie. Anderen zeggen dat ik serieus even mijn bloed moet laten prikken. Dat laatste wacht ik toch nog even af. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel bloed af laten nemen. Ook doet me deze moeheid een beetje denken aan deze column van Judith. Misschien is alles gewoon even een beetje te veel en heb ik even meer slaap of rust nodig om lichamelijk weer op te laden.

Op de slee naar school

Wat leuk! Sneeuw… brrr. Behalve als je met de auto weg moet. De kids hadden zich minstens verheugd op een dagje sneeuwvrij maar ze moesten gewoon naar school. Mijn dochter bracht ik een keer op de slee naar school en dat vond ze prachtig. Ook hebben de kids nog even sneeuwpoppen gemaakt bij opa en oma in de tuin. Helaas voor hun, bleven ze niet lang staan vanwege het weer.

Stoppen met bloggen?

Geen stress lieve lezers… Ik ben zeker niet van plan om te stoppen met bloggen. Het gaat juist zo lekker! Het gaat over een andere blog van mij. Namelijk Kidsproofopreis.nl. Deze blog ben ik vorig jaar gestart en er staan nog maar 9 blogs online. Oeps! De bedoeling was dat ik daar vaker zou bloggen over leuke uitjes maar het kwam er echter niet van. Vorig jaar verdubbelden de bezoekersaantallen van Volgmama van 10k naar 20k en daar ben ik heel blij mee! Echter heb ik mij weer eens in SEO (afkorting van: Searche Engine optimization, vindbaarheid in zoekmachines) verdiept en besloten om mij volledig op Volgmama te focussen om daar nog meer uit te halen. Zeker omdat ik als doel had om mij in de zomer van 2018 in te schijven als zelfstandig ondernemer. Ook die mijlpaal hebben we gemaakt in augustus 2018. En echt waar; ik heb er geen seconde spijt van gehad! Nu was ik van plan om de site Kidsproofopreis dit jaar (2019) weer op te pakken maar toen kwam ik erachter dat iemand anders bijna dezelfde blognaam heeft en dat is erg verwarrend. Wat ik nu dus ga doen is de artikelen herschrijven en op Volgmama plaatsen. Het hostingpakket van de andere site ga ik dus niet verlengen en loopt in de zomer af. Mijn andere hostingpakket van Volgmama ga ik nu upgraden en omdat het nog steeds kriebelt, ben ik nu opzoek naar een naam voor een nieuwe blog die alleen maar over uitjes in Nederland en de rest van Europa gaat. Natuurlijk zal ik hier op Volgmama ook over uitjes en overnachten met kinderen blijven schrijven (juist de leukste ervaringen om over te schrijven). Wij zijn nou eenmaal een ondernemend gezin en willen hier graag over vertellen.

Italia it is

Zo, zo, veel zin in! Ik liet in het tweede weekoverzicht onze vakantieplannen al weten en nu hebben we definitief onze zonvakantie geboekt voor in de zomervakantie. We gaan naar camping Altomincio Family Park, zo’n 7 kilometer van het Gardameer. Mochten jullie nog leuke tips voor uitstapjes hebben laat hieronder dan even een reactie voor mij achter of stuur een mailtje.

Trouwen met papa

Mijn dochter had al een paar keer gezegd dat ze wilde trouwen met papa. Nou dan regelen we dat toch… En ehhh die foto’s bewaren we mooi voor later als papa 50 wordt of als ze zelf gaat trouwen later.

We hadden nog een ringetje uit de kauwgomballenautomaat, ik deed ranja in champagneglazen, en we strooiden rozenblaadjes toen ze de woonkamer inliep naar papa. Het huwelijk duurde helaas maar kort. Na 10 minuten wilde ze haar ring weer af, maar ze vond het prachtig. Echt even van alle aandacht genoten. Dus als je zoon of dochter wil trouwen; maak er dan een klein feestje van. Lachen joh!

Hoe was jullie week?

10 Comments

 • Reply Lodi januari 28, 2019 at 4:12 pm

  Wat schattig, zo een trouwerij tussen dochter en vader. En dat je je minder voelt, herken ik wel van de tijd dat de jongens jong waren. Soms werd het me allemaal even te veel, de drukte, ziektekiemen die ze mee namen. Sinds ze ouder zijn gaat het wat dat veel beter. Hier was afgelopen week eigenlijk wel relax. ook wel eens lekker. met als hoogte punt een bezoek aan Walking with Dinosaurs.

 • Reply rory januari 28, 2019 at 4:21 pm

  Ah, doet mij denken aan dat Mila en ik zijn getrouwd destijds in Oud Valkeveen (speelpark) tijdens een Playmobil event. Zo leuk! Heel leuk dat jullie het zo serieus hebben aangepakt. Moeheid speelt denk ik momenteel inderdaad bij meer mensen. Maar als je twijfelt kun je toch ook eerst een bezoekje aan de huisarts brengen? Wellicht kan hij of zij je meteen al vertellen dat het vaak voorkomt. En als je dan toch bloed moet prikken, tja, dan is het wellicht ook beter? Sterkte in ieder geval.

 • Reply Blog & Beauty januari 28, 2019 at 9:03 pm

  Bij twijfel zou ik zeker een bezoekje aan de huisarts brengen. Beter voorkomen dan genezen. Heerlijk zo’n trouwerij, en wat hebben jullie dat leuk gedaan. Heel veel succes met al je plannen rondom volgmama.

 • Reply Chantal januari 28, 2019 at 9:56 pm

  Aah wat lief zeg dat ze wilde trouwen met papa. Als klein meisje wilde ik dat ook. Zo schattig. Mijn week was ook top. Een heerlijke overnachting gehad in Hotel The Match in Eindhoven met een vriend van mijn. Mijn week kan niet meer stuk.

 • Reply Nicole Orriëns januari 29, 2019 at 2:19 pm

  Meerdere blogs onderhouden is best een klus inderdaad. Ik heb er meerdere en ik snap zeker dat er wat voor te zeggen is om er een aantal te combineren. Goede beslissing dus denk ik.

 • Reply MC Kleuver januari 29, 2019 at 5:52 pm

  Wat origineel om echt met je vader te gaan trouwen. Het wordt vaak geroepen, maar ik heb van nog niemand gehoord dat het ook echt ten uitvoer wordt gebracht 😉

 • Reply Sherry februari 1, 2019 at 9:58 am

  Ah wat schattig. Ik hoor vaker dat kinderen willen trouwen met papa.

 • Reply Manon februari 1, 2019 at 5:12 pm

  Wat super lief dat je dochter met papa mocht trouwen! En alvast veel plezier in Italië.

 • Reply Daan | It's a Momlife februari 1, 2019 at 10:51 pm

  Volgens mij wil elk meisje op een bepaald punt met papa trouwen. Super schattig! 🙂

  Leuk dat jullie naar Italië gaan! Ik wilde weer naar Spanje, maar ben 30 juni uitgerekend dus denk dat het er dit jaar niet in zit.

 • Reply Lipstickencupcakes februari 2, 2019 at 9:08 am

  Garda land, het waterpretpark en de markt in Lazise behoorden tot mijn favoriete dingen om te doen in Italië. Verder is het gewoon ook heel leuk om elk dorpje te bezoeken.

 • Leave a Reply