Welcome back Sandy

Inmiddels is ons meisje al 6 weken oud en as we speak ligt ze voor het eerst in haar eigen kamertje te wennen aan haar grote bed. Het is dus de hoogste tijd  voor deze mama om het bloggen weer op te pakken!

Even een korte update hoe we de afgelopen weken hebben beleefd. Het was vooral hectisch en precies zoals ik me had voorgesteld. De voedingen, het verschonen van de luiers en vooral het vele knuffelen met ons kleine meisje. Alles draaide om haar en het vinden van een ritme. Nu 6 weken later durf ik hard op te zeggen dat we een aardig ritme aan het ontwikkelen zijn. Ze krijgt haar laatste fles tussen 23:00 en 24:00 uur en slaapt dan tot 06:00 uur of soms zelfs tot 06:30. Nu Nena wat langer slaapt merk ik hoe zwaar de afgelopen weken waren. Je leeft vooral van voeding naar voeding en dat vond ik best heftig.

Hoe is het met Nena? Nou ze doet het ontzettend goed. Ze drinkt goed, slaapt goed en is eigenlijk een heel tevreden meisje. We zijn inmiddels wel over gegaan op voeding voor hongerige baby’s omdat ze echt teveel voeding binnen kreeg. Wij geven flesvoeding op verzoek en toen we nog de standaard voeding gaven kwam ze iedere 2 uur voor een fles en bij flesvoeding is het nu eenmaal zo dat ze niet onbeperkt mogen drinken. Verder begint ze nu echt te lachen naar ons en is het pasgeborene er nu echt wel af.

img_1303

Ik heb nog 5 weekjes verlof tot ik weer moet werken, ik probeer dan ook deze weken vol op te genieten van haar want de tijd vliegt voorbij.

In de aankomende weken zal ik ook nog eens schrijven over de kraamweek, het geboortekaartje en andere leuke onderwerpen.

Tot de volgende keer,

Liefs Sandy

Bewaren

3 thoughts on “Welcome back Sandy

Geef een reactie