Petit bateau winactie

Whoop! Ik heb mijn roeping gevonden..

Gisteren zat er zo’n leuk mailtje in mijn inbox, daar moest ik meteen wat mee doen. Eigenlijk kreeg ik er een beetje hulp bij van mijn dochter. We gingen er even serieus voor zitten en het resultaat is erg mooi. Wat wij kunnen, kun jij ook en je kunt er ook nog eens iets leuks mee winnen!

Onderbroekenlol

Petit Bateau heeft nu namelijk een wedstrijd uitgezet waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Je moet hiervoor wel wat doen: een onderbroek designen. En als wij dat kunnen, kun jij dat ook! Ik ging alvast aan de slag om te kijken of dat leuk is. Samen met mijn dochter zochten we kleurtjes en motiefjes uit. Zo gek vind ik het resultaat nog niet. Ik zou hem namelijk ook zo kunnen kopen als deze in de winkel lag. Wij vinden hem prachtig. Mocht ik in de toekomst weer willen werken dan heb ik mijn roeping gevonden. Dan breng ik vast een eigen ondergoed-merk uit 😉

 

petit bateau ontwerp volgmama
Dit onderbroekje hebben mijn dochter en ik samen ontworpen en ingezonden. Is ie leuk óf is ie leuk?

Winactie Petit Bateau

Vanaf 10 januari tot en met 28 januari 2018 kunnen onderbroekenfans uit Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Japan www.culotte.petit-bateau.nl bezoeken en hun fantasie de vrije loop geven.

Op 31 januari zal een prestigieuze jury met daarin Carole Caufman, artistiek directeur bij Petit Bateau, Bertrand Guyon, directeur stijl bij Schiaparelli, Brune de Margerie, hoofdredacteur mode bij ELLE, styliste Catherine Baba en blogger en artistiek directeur Elsa Muse* zes onderbroeken uit de ingezonden designs selecteren. Een daarvan zal worden bekroond met de speciale ELLE-prijs. De zes winnaars zullen niet alleen hun ontwerp in de winkel terugzien, maar ontvangen ook een geldprijs van €3000 en een geschenkbon van Petit Bateau ter waarde van €1000.

Elsa Muse zal zelf een zevende onderbroek ontwerpen.

6+1=7.
Toen we dat nog eens narekenden, kwamen we vanzelf uit op een set slips voor de hele week. Dit gegarandeerde collector’s item zal vanaf juli 2018 internationaal verkrijgbaar zijn in de winkel en via petit-bateau.be.

Voel jij ook je roeping om onderbroeken te ontwerpen? Doe jij ook mee?

*Blog naar aanleiding van een persbericht.

5 thoughts on “Whoop! Ik heb mijn roeping gevonden..

Geef een reactie