Wie zoet is krijgt lekkers.. maar dan wel van Fruitfunk! + Winactie! (gesloten)

Sinterklaas kapoentje.. gooi wat in mijn schoentje! Wissel de pepernoten en chocoletters eens af met een zakje Fruitfunk. Veel gezonder en nog lekker ook! Voordat ik Fruitfunk probeerde was ik erg sceptisch. Verantwoord snoep, smaakt dat wel lekker? Wij ontvingen een paar smaken, mijn oudste twee kids vinden het heerlijk en zelf snoep ik graag mee. Ken jij Fruitfunk al?

Schoenen: Braqeez | Snoepjes: Fruitfunk
Schoenen: Braqeez | Snoepjes: Fruitfunk

Gezond snoepen

We groeien op in een zoete wereld van suiker met verpakkingen in alle kleuren van de regenboog. De snoepafdeling is niet voor niets favoriet bij de kleintjes. Helaas bevatten deze producten vaak weinig belangrijke voedingsstoffen en voornamelijk veel suikers. En eerlijk? Wij snoepen eigenlijk best veel. Daar zijn we niet blij mee maar elke keer weer als we boodschappen doen kunnen wij die gang ook niet voorbij. Nou zijn er nog niet veel verschillende soorten gezond en verantwoord snoep, of wij zien ze niet..

Maar goed, wij zijn weer even wakker geschud door Fruitfunk die ons een doos opstuurde met snoepjes uit hun nieuwe assortiment. Of wij dit wilde proeven? Zeker en ik kan jullie vertellen dat wij verkocht zijn. Ik ga dit snoep zeker vaker kopen!

fruitfunk - braqeez - volgmama
Handige uitdeelzakjes!

Fruitfunk

Bij Fruitfunk weten ze dat kinderen van snoepen houden en ze zijn iedere dag druk bezig om hun producten zo verantwoordelijk mogelijk te maken en toch lekker te behouden. Zo kunnen kinderen toch op een verantwoorde manier snoepen. De snoepjes zijn van echt fruit gemaakt waardoor ze nog steeds de vezels en mineralen bevatten. In tegenstelling tot regulier snoepgoed, bevatten de fruitsnoepjes van Fruitfunk voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam.

Handig om te weten, de producten van Fruitfunk zijn:

  • Vrij van toegevoegde suikers
  • Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Glutenvrij (Strawberry snowflakes & fruit en Cars Crispy apple fruit strips
  • Lactosevrij
  • Vegetarisch
  • Halal
  • Te koop bij Albert Heijn, Jumbo, Deen, Sligro en Emté

Wat wij ervan vinden

Mijn oudste twee vinden de snoepjes erg lekker maar mijn jongste wil er niets van weten. Ze vindt de verpakkingen leuk, natuurlijk want dat knispert. 😉 De jongens vinden de verpakking van de Minions het leukst. De uitdeelzakjes zijn handig om te trakteren of gewoon om zo in huis in te hebben. Ik weet dat hier nog teveel suikers in huis worden gegeten en wil daarom vaker deze snoepjes gaan kopen omdat de jongen ze ook gewoon echt lekker vinden en ikzelf ook. Alleen nog opzoek naar verantwoorde snoepjes voor mijn dochter maar zij neemt meestal ook genoegen met een maisstang (ook verantwoord maar vrij smaakloos 😉 ).

 

fruitfunk1

Win een doos met 3 zakken (dus 30!) uitdeelzakjes van Fruitfunk

Wil jij Fruitfunk ook proberen? Dat kan! Wij mogen namens Fruitfunk ook iemand kennis laten maken met hun lekkere snoepjes. Daarvoor moet je wel wat doen.

Zet op onze Facebookpagina de schoen(tjes) van je kind(eren). Dit doe je door een foto van de schoen(en) te posten op onze tijdlijn of onder het bericht

of

Zet je schoentje(s) op je eigen Instagram account en tag @Volgmama in je foto met #schoentjefruitfunk

De winnaar krijgt op 26 november bericht. Veel succes!

Ken jij deze verantwoorde snoepjes al?

2 thoughts on “Wie zoet is krijgt lekkers.. maar dan wel van Fruitfunk! + Winactie! (gesloten)

Geef een reactie