Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?

Als moeder zijnde heb ik al meerdere vriendenboekjes ingevuld toen mijn kinderen nog niet konden schrijven. Tegenwoordig hebben kinderen in groep 1 en 2 al vriendenboekjes dus je ontkomt er niet aan. Dit is ook een van de redenen waarom ik de pasfoto’s uit de serie schoolfoto’s van de kinderen bestel zodat ik altijd foto’s achter de hand heb. Dit keer kwam ik een vriendenboekje tegen op de site van een andere mamablogger tegen en ik vulde deze zelf ook in!

vriendenboekje

Naam: Nathalie

Leeftijd: 30

Geboortedatum: Maart 1986

Broertjes/ Zusjes: Een broertje

Kleur ogen: Blauw

Kleur haar: Blond

Lengte: 1,73

Het liefste eet ik: Chocolade, Italiaans en Turks

Mijn lievelingskleur is: Roze

Mijn lievelingsdier is: Vlinders

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Kan niet kiezen.

Mijn lievelingsliedje: Samen voor altijd – Marco Borsato

Mijn lievelingsfilm: Heb ik niet, ik kan elke film maar 1 keer zien. Geen absolute favoriet.

Mijn leukste vak: Was op de middelbare school Economie, ik had een hekel aan gym!

Mijn favorieten tv-programma is: Momenteel kijk ik weinig tv, en als dan is het vaak Discovery of het nieuws.

Mijn lievelingsboek: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Uiteraard had mijn man dit boek gekregen maar ik vond hem zelf ook super om te lezen.

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Mijn gezin en een fotostoestel.

Waar ik het meest van hou: Mijn gezin.

Mijn hobby’s zijn: Fotograferen, foto’s bewerken, bloggen, koopjesjagen.

De sport die ik doe is: Heel slecht namelijk momenteel helemaal niets.

Ik hou niet van: Ruzie, spruiten en witlof.

Mijn favoriete website: Google.

Later word ik: Oma? Vroeger wilde ik kapster worden of iets met toerisme gaan doen. Helaas heb ik voor de verkeerde opleiding gekozen. Ik heb mijn kappersdiploma maar ik kan niet in een salon werken vanwege lichamelijke klachten.

Mijn grootste droom: In een luchtballon varen.

Mijn wens: Dat er vrede in de wereld is en dat iedereen oud en gezond en gelukkig mag worden.

Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?
Vermeld er dan Jodi van Liefthuis bij, zij heeft deze tag bedacht.

8 thoughts on “Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?

Geef een reactie