Win 3 kaarten voor de première van Barbie – Dolfijnen Magie (gesloten)

Welk meisje is niet opgegroeid met Barbie? Voor alle fans heb ik goed nieuws. Vanaf 2 november draait de nieuwste Barbie film Dolfijnen magie in de bioscopen en de première is volgende week zaterdag in Purmerend. Helaas kunnen wij daar niet bij zijn maar iemand van jullie wel. Wij mogen namelijk één van onze lezers blij maken met 3 kaartjes voor de première.

Het verhaal

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusters en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets erg gebeurt met het het koraal.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=7e0Qo1wlKO4[/embedyt]

Win 3 kaarten voor de première van Barbie – Dolfijnen Magie op zaterdag 28 oktober in Purmerend

Wil jij graag aanwezig zijn bij de première en de film als één van de eersten zien? Laat dan even een gaatje vrij in de agenda op zaterdag 28 oktober en doe mee aan deze snelle winactie. De winnaar maken we komende maandagmiddag bekend op onze Facebookpagina.

Volg ons op Facebook en laat daar of hieronder een reactie achter wie jullie zouden meenemen. Delen of andere Barbiefans taggen mag ook.

Esmeralda Bot Hoogeveen, gefeliciteerd!

3 thoughts on “Win 3 kaarten voor de première van Barbie – Dolfijnen Magie (gesloten)

Geef een reactie