Weight Loss Cards van Mama ABC: motivatiekaarten voor het afvallen

Milestone kaarten alleen voor je zwangerschap, baby’s en kinderen? Nee joh! Speciaal voor de mama’s, papa’s en andere mensen die willen afvallen zijn er Weight Loss Milestone Cards van Mama ABC. Hiermee leg ik op foto’s vast hoeveel kilo’s ik al kwijt ben en het werkt nog motiverend ook. Wil jij ook een setje winnen?

Ik ben de eerste 5 kilo al kwijt met afvallen maar de laatste tijd sta ik helaas een beetje stil met afvallen. Ik kom niet aan maar val ook niet af. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken omdat ik minder beweeg de laatste tijd. Eerder wandelde ik elke avond een uurtje en nu het zo snel donker is vind ik dat niet zo prettig. Dat moet ik nu toch even anders gaan inplannen want bewegen is ook belangrijk.

5-kilo-weight-loss-milestone-cards-mama-abc
5 kilo lijkt best weinig maar in etenswaren is dat best veel!

Mama ABC

Ik wist dat Sophie, de leukste Belgische mamablogger en eigenaresse van de webshop Mama ABC hele mooie mijlpaal kaarten heeft ontworpen en die in haar webshop en op Bol.com verkoopt. Zo kun je bijvoorbeeld met kaarten je zwangerschap vastleggen of de mijlpalen van je baby en dreumes. Toen ik daar aan het rondsnuffelen was in de webshop van Mama ABC ontdekte ik de Weight Loss Milestone Cards. Heel toepasselijk want ik ben nog steeds bezig om mijn streefgewicht te behalen. Ik kwam hierover in gesprek met Sophie en ze stuurde voor mij en één van jullie een setje kaarten op.

Mijlpaal kaarten voor bij het afvallen

In de verpakking zitten 13 mijlpaal kaarten en ze zijn zwart wit gedrukt en vrij stevig. Je kunt ze gebruiken bij selfies, aan de wand plakken als motivatie of maak er zelf iets creatiefs mee. Je kunt ook de datums op de kaarten noteren zodat je later nog weet wanneer je welke doelen hebt bereikt. Mocht je meer van kleur houden dan kun je de kaarten zelf inkleuren. Het leukste is natuurlijk om de kaarten te kopen of te krijgen als je net begint met afvallen zodat je de kaarten ‘before’ en ‘after’ ook kunt gebruiken om de foto’s later naast elkaar te leggen.

Win een setje Milestone Weight Loss Cards t.w.v. 14,50!

Ben jij ook bezig met afvallen of ken jij iemand die ook zo’n setje milestone kaarten kan gebruiken? Dan mag je meedoen aan deze winactie. Het enigste wat ik graag zou willen weten is wat jullie streefgewicht is.

Laat hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achter.

De winnaar ontvangt op 15 november bericht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

14 Comments

 • Reply Maaike november 8, 2017 at 7:22 am

  Hoi Nathalie,
  Ik doe graag mee. Die mooie set kaarten lijkt mij een mooie extra motivatie om op een gezond gewicht te komen. Voor mijn lengte is dat ongeveer 80 kg.

 • Reply Jacqueline november 8, 2017 at 8:00 am

  Wat een leuke kaarten! Ik zou ook wel wat extra motivatie kunnen gebruiken, dus ik doe graag mee. Mijn streefgewicht is 77 kilo.

 • Reply Batboy november 8, 2017 at 9:05 am

  Knap hoor 5 kilo en dat is best veel! Afvallen is zo moeilijk….

 • Reply Lesley november 8, 2017 at 10:34 am

  Oooo jaaaa ik doe graag mee!! Super leuk en ik vroeg me al af waar je ze kunt bestellen, had ze eerder gezien op Facebook! Mijn streefgewicht is 63 kilo! Ben bezig met behulp van weight watchers en het lijkt me super om de kilo’s te vieren met de kaartjes! Deel dan samen met mijn moeder want samen gaan we de strijd aan tegen de overtollige kilo’s! Goed bezig hoor al -5! Dat is een heleboel!!

 • Reply Sandra november 8, 2017 at 4:49 pm

  Wat een leuke kaartjes. Had ik die maar eerder ontdekt. Ik ben al van de 86kg naar de 73 gegaan. Ik moet er nog 6 voor een gezond gewicht en de laatste loodjes zijn inderdaad zwaar. Het gaat allemaal niet meer zo vlot als in het begin. Van die motiverende kaartjes zouden goed van pas komen. Mijn streefgewicht is dus 67 kilo.

 • Reply Mira Schuttevaar november 8, 2017 at 8:09 pm

  Wat een toffe kaartenset! En wat goed van je 5 kilo al! Ik zou deze kaarten gebruiken in mijn praktijk (ben gewichtsconsulent) en kan mijn clienten hiermee motiveren en natuurlijk gave foto’s van hen maken!

 • Reply Stephanie november 9, 2017 at 9:49 pm

  Ik wil graag 10 kilo afvallen, want die ben ik de afgelopen 3 jaren aangekomen door depressie en studievertraging.. ik zit nu op -2. Nog 8 te gaan 😀

 • Reply Roelina november 10, 2017 at 8:57 am

  Wat een leuk idee die kaarten zeg! Ik doe verder niet mee met de actie.

 • Reply lottie november 11, 2017 at 5:16 pm

  Mijn streefgewicht ligt op 76kg, nog 2 te gaan!

 • Reply Lyn november 11, 2017 at 9:36 pm

  Leuk! ik doe graag mee. Op naar 58,5

 • Reply centine blaakman november 11, 2017 at 11:05 pm

  Voordat ik mijn streefgewicht heb bereikt kunnen er nog wel heel wat kaartjes verstuurd worden! Maar ik ga er voor: 78 kilo

 • Reply Anneliese de Waal november 12, 2017 at 3:15 pm

  Ik wil graag 10 kilo afvallen om mijn streefgewicht te halen, het gewicht waar ik mij het prettigst bij voel.

  Groetjes Anneliese

 • Reply Roos B november 14, 2017 at 4:08 pm

  Mijn streefgewicht is 75 kilo. Nog een heleboel te gaan…

 • Reply Claudia Diependaal november 17, 2017 at 12:17 am

  Die lijken mij geweldig. Ik doe heel erg graag mee!

 • Leave a Reply