WIN WEEKEND | WIN EEN NONO JURK UIT DE NIEUWE COLLECTIE IN MAAT 122/128 (gesloten)

1nono

NoNo brengt deze winter een schitterende collectie voor fantasierijke en vastberaden meisjes. Geïnspireerd op het nachtleven en een lekkere dag thuis op de bank is er een prachtige collectie samengesteld voor meisjes die zich graag laten zien. Heb jij een dochter in maat 122/128?  Dan heb ik goed nieuws voor je want ik mag namelijk een hippe jurk in deze maat verloten. Doe je mee?

Volgende week beginnen de meeste scholen weer, nog even en het is herfst. Tijd om de kledingkast straks weer bij te vullen met gave items! Dit jurkje van NoNo mag absoluut niet ontbreken in de garderobe van je dochter.

Met een zwarte legging of tregging eronder steelt ze helemaal de show!

Winter2016_P4A9423

nono

WIN DEZE NONO JURK IN MAAT 122/128

Wat is het toch een plaatje! Deze sweatjurk met afbeelding van een eekhoorn kun jij winnen. Hoe doe je mee?

  • Like Volgmama op Facebook en laat daar of hieronder even weten dat je meedoet.
  • Like NoNo op Facebook.
  • Deel deze winactie openbaar op Facebook.

* Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking met NoNo. De winnaar maken we bekend op 29 augustus. Veel succes!

Tip! Kijk ook eens bij deze winacties en maak kans op een Scooby-Doo dvd, 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE! en een SKURK sweater of een Skoot loopauto!

13 thoughts on “WIN WEEKEND | WIN EEN NONO JURK UIT DE NIEUWE COLLECTIE IN MAAT 122/128 (gesloten)

  1. wat leuk jurkje en leuk dat je die mocht weggeven. Ik heb geen dochter maar ik heb een nichtje . Dus ik doe mee voor haar. Ze is als eigen dochter voor mij want vanaf 3 maanden tot nu toe mocht haar oppassen.

  2. Wauw wat een stoere jurk. Langzaam aan verdwijnt het roze uit de maar, en gaat ze andere kleuren ook leuk of stoer vinden. Wauw mama deze is echt mooi, en die kan ik dan in december aan als ik moet optreden zei mijn dochter. Ik doe graag mee

Geef een reactie