Fashion musthave en winactie: een zwangerschapsketting voor een mommy to be! (gesloten)

Momenteel ben ik 27 weken zwanger van ons eerste kindje en omdat ik gastblogger ben van Volgmama, vroeg Nathalie of ik een zwangerschapsketting van Zwangerschapssieraden.nl wilde reviewen. Daar hoefde ik niet over te twijfelen en zocht een mooie ketting met een belletje van Proud Mama uit.

De meeste zwangerschapskettingen van Proud Mama hebben een belletje, zodra je de ketting om doet en je gaat wandelen of fietsen dan hoor je het belletje rinkelen, echt super leuk! Zo’n zwangerschapsketting word in de volksmond ook wel eens een bola genoemd. Zwangerschapskettingen komen oorspronkelijk uit Mexico waar ze vaak om of op de buik werden gedragen.

Zo laat je niet alleen zien dat je zwanger bent, want voor de baby werkt het ook rustgevend. Ik koos een zilverkleurige ketting uit omdat je die kleur bijna overal bij kunt dragen. Casual maar ook leuk op een feestje! Het koordje van de ketting kun je verstellen en daarom is de ketting voor iedereen geschikt.

Niet alleen leuk voor de zwangere mama…

Zo’n zwangerschapsketting is een mooi sieraad voor de aanstaande mama en ik ben er ook heel blij mee. Ik draag het voornamelijk als een fashion accessoire, mensen kijken er naar en ik krijg hier veel leuke reacties op in mijn omgeving. Ik werk als gastouder en als ik de ketting om heb, vinden mijn oppas kindjes het erg leuk om er aan te zitten of om naar het geluid van het belletje te luisteren. Sommige kleine kindjes herkennen waarschijnlijk het geluid nog omdat de moeder van dat kind ook zo’n ketting heeft om gehad.

img_7305

En wat doe je met zo’n ketting na de zwangerschap?

Een zwangerschapsketting kun je bewaren als een tastbare herinnering van de zwangerschap. Ook kan je de ketting aan de piekstok van een schommelwiegje hangen zoals mijn vriendin dat deed. Dat ziet er echt leuk uit en zo hoort de baby het belletje om sneller in slaap te vallen! Sommige moeders dragen de ketting ook na de geboorte, je kunt het koortje dan iets korter maken voor tijdens het voeden zodat je kindje er een beetje mee kan spelen.

Over Zwangerschapssieraden.nl

De naam van de webshop zegt het eigenlijk al, ze verkopen zwangerschapssieraden van bekende merken zoals Babylonia en Proud Mama voor aantrekkelijke prijzen. Naast de kettingen hebben ze ook hele leuke armbandjes. Een zwangerschapssieraad is ook leuk om cadeau te geven aan de aanstaande moeder of bijvoorbeeld op een babyshower en koop je al vanaf € 15,95.

Win een zwangerschapsketting naar keuze

Ik ben natuurlijk ontzettend blij met mijn zwangerschapsketting en mag deze vreugde met jullie delen. Jij kunt met een beetje geluk ook zo’n mooie ketting winnen! De winnaar mag zelf een sieraad uitzoeken t.w.v maximaal € 30,-

Laat hieronder of op het Facebookbericht een reactie achter voor wie je meedoet en tag natuurlijk al je zwangere vriendinnen zodat zij ook op de hoogte zijn van deze leuke winactie.

Volg Volgmama op Facebook want daar maken we de winnaar bekend op 17 augustus.

Heel veel succes allemaal! Groetjes van José.

Evi Runhaar, gefeliciteerd met je prijs!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

13 thoughts on “Fashion musthave en winactie: een zwangerschapsketting voor een mommy to be! (gesloten)

  1. Super mooie sieraden!
    Ik heb ze ook altijd gedragen van proud mama,ik had zelfs een hele mooie gekregen van mijn vriendin tijdens mijn tweelingzwangerschap.
    Nu zou ik het leuk vinden als ik mijn zwangere zus kan verrassen zodat ze er ook 1 kan gaan dragen.

  2. Ooh leuk, ik ben donderdag ook 27 weken ver dus dan zit er heel weinig verschil tussen onze baby’s! 😀 Ik doe heel graag mee voor zo’n mooi sieraad om te kunnen pronken met mijn buik! 😀

Geef een reactie