Review XT Luis - Luizen behandelen bij kinderen - Ervaringen

Winactie: klaar voor school met XT Luis Protect & Go!

Na een aantal weken ‘coronavrij’ zijn de meeste scholen nu weer open. Dat betekent dat de kans op hoofdluisbesmetting bij kinderen ook weer toeneemt. Voorkomen is altijd beter want niemand zit te wachten op die vervelende kriebelbeestjes! Daar heeft XT Luis een handig product voor; XT Luis Protect & Go. Nieuwsgierig naar? Wij mogen een flacon t.w.v 17,06 verloten aan één van onze lezers.

Hoofdluis voorkomen

Omdat op scholen door de coronamaatregelen geen hoofdluiscontroles plaats kunnen vinden, moeten ouders extra alert zijn en zelf hun kinderen controleren.

Gelukkig is voorkomen van hoofdluis gemakkelijk met XT luis Protect & Go. Een praktische, preventieve spray met verzorgende eigenschappen. De formule beschermt niet alleen effectief tegen hoofdluis maar is ook anti-klit.

XT Luis Protect & Go

XT luis Protect & Go (op waterbasis) is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, werkt preventief om luizen te voorkomen en het haar met een anti-klit formule te verzorgen. Regelmatig gebruik van dit product zou beschermen tegen hoofdluis.

XT luis Protect en Go bevat de volgende bestandsdelen; Octaan-1,2-diol 1 % g/g (Activdiol), PEG-6 capryl/caprine glyceriden, PEG -12 dimeticon, carbomeer, natriumhydroxide en water.

De spray is klinisch bewezen en doodt hoofdluizen voordat er een besmetting plaats kan vinden. Je sprayt het in nat of droog haar en laat het inwerken. Uitspoelen hoeft niet en er zit bijna geen geur aan, niemand op school die er iets van merkt…

XT Luis Protect en Go

Review; mijn ervaring met XT Luis Protect & Go

Vorig jaar maakten wij voor het eerst kennis met de producten van XT Luis. Gelukkig hebben wij nog nooit luizen gehad, dus luizen behandelen is hier nog niet aan de orde geweest.

Op de scholen van mijn kinderen is het wel een paar keer per jaar raak… Zodra we een brief meekrijgen dat er luizen zijn geconstateerd en dat we de hoofden van onze kinderen moeten nakijken, dan doe ik dat meteen. Ook begin ik op deze momenten (en direct na vakantieperiodes) al preventief met het sprayen van XT Luis Protect & Go.

Hoewel de spray op nat en droog haar kan, gebruik ik de spray het liefst in nat haar. Tijdens het sprayen en kammen in droog haar merk ik weinig effect van de anti-klit formule. In nat haar sprayen en met een grove kam na kammen gaat prima, hier merk ik dat de anti-klit wel goed werkt. Als je de spray op droog haar wilt gebruiken zou je de haren het beste van te voren even kunnen doorkammen. Tot nu toe zijn we altijd nog luisvrij en hopelijk houden we dat zo. 🙂

Je kunt het product ook gebruiken in de haarverzorgingsroutine van je kindje. XT Luis adviseert het product te gebruiken na elke wasbeurt van het haar.

De adviesverkoopprijs voor XT Luis Protect & Go is 17,06 en de spray is onder andere te koop bij drogisterijen en te bestellen via Bol.com

Winactie

Wil jij kans maken op een XT Luis Protect & Go spray? Laat dan hieronder of op het Facebookbericht weten dat je meedoet aan winactie.

De winnaar of winnares ontvangt op 25 mei persoonlijk bericht.

20 thoughts on “Winactie: klaar voor school met XT Luis Protect & Go!

 1. Ik loot graag mee. Heb dit school Jaar al 6 keer een brief gehad dat er elke keer luizen vastgesteld waren bij kinderen. De helft van de klas had het inmiddels. Ik hoop dat mijn kids er niet mee te maken krijgen. Altijd voorbereid zijn👍

 2. Super zeg ik doe graag mee aan deze winactie
  Mijn dochter is 7 jaar en heeft haar haar tot haar billen
  En gruwelt er altijd van om van die vieze stinkende luizen shampoo haar haren te moeten wassen.
  Het is altijd super om deze spray in huis te hebben.
  Maar wat een uitkomst zeg !!!
  Ik had er nog nooit van gehoord en hoop het dan ook niet snel te hoeven gebruiken maar als het nodig zal zijn is het wel fijn als het voor haar als je het in het haar kan sprayen .
  Wij doen daarom dan ook graag mee met deze winactie

Geef een reactie