Shoplog: een strandtent en de eerste zomerspulletjes voor de kinderen

Yeah! Onze eerste zomeraankopen zijn een feit. De kinderen wilden de strandtent alvast uitproberen en in het washok was het aangenaam warm! Dit leverde een plezierige middag en leuke foto’s op. Natuurlijk laat ik de rest van mijn aankopen ook nog even zien want ik heb flink geshopt voor de kinderen..

Nu de wintersale in de meeste winkels weer voorbij is, hangen de winkels inmiddels vol met leuke zomerspullen. Buiten is het nog koud en wij verlangen echt naar het zonnige weer. Binnenkort gaan wij onze zomervakantie plannen. We willen in juni/juli twee weken lang gaan touren met de auto naar zuid Europa, waarschijnlijk naar Italië of Kroatië. Een strandtent moet dan ook zeker mee. Deze kochten we bij Badenstrand, een webshop waar je in één keer al je spullen voor het zwembad of strand kunt kopen. Ook kocht ik zomerkleding bij de Hema en Zeeman. Kijk je mee wat we allemaal gekocht hebben?

In het washok is het lekker warm en spelen in de strandtent is leuk! Strandtent geshopt bij Badenstrand.nl

Een goedkope strandtent

Op een kwartiertje rijden van ons huis is een leuk meertje met zandstrand waar we vaak gaan zwemmen als het mooi weer is. Schaduw is daar zelden en een strandtent stond dus al enige tijd op ons verlanglijstje. Vorig jaar zag ik er één in een aanbiedingsfolder en grepen we helaas net mis. Je  kunt hem maar beter nu alvast kopen voordat ze in de zomer overal uitverkocht zijn. Ik bestelde deze neonkleurige goedkope strandtent bij Badenstrand voor maar € 15,95! Hij is groot genoeg voor onze drie kinderen en ik kon de strandtent gemakkelijk in mijn eentje opzetten. Tentharingen zitten er ook bij, dat is wel handig omdat het bij het strand wel eens hard kan waaien. De strandtent is helemaal goed gekeurd door de kinderen. De hele middag hebben ze er zoet in gespeeld.

Zomerkleding geshopt bij Zeeman en Hema

Budget zomerkleding voor de kids

Bij Zeeman hadden ze een aantrekkelijke aanbieding met een groot aanbod t-shirts. Ze kosten per shirt € 2,49 en je koopt er drie voor € 5,-. Ik kocht twee zomershirts voor mijn oudste zoon en een voor mijn dochter. Mijn zoon is dol op kleding met grappige teksten en was erg blij met zijn nieuwe shirts. De trui met Coolvibes komt ook van de Zeeman en die kocht ik voor € 5,99

De eenhoorn trui en het knalroze rokje zag ik al in de nieuwe folder en wilde ik ook graag hebben voor mijn dochter. Het ziet er super schattig uit en het zomershirtje van de aanbieding past er ook mooi bij. Verder kocht ik daar nog een leuk zomerjurkje met laagjes en pailletten.

Bij de Hema kocht ik twee langarm shirtjes met ruches voor € 6,- per stuk. Eentje in de maat die ze nu heeft en de ander voor op de groei.

Crocs en sandalen geshopt bij Badenstrand.nl

Zomerschoeisel voor de kinderen

Op schoenen bespaar ik vrijwel nooit. Goede schoenen zijn belangrijk. Ze moeten vooral lekker zitten en goed passen. Crocs gebruiken we niet als zomerschoenen maar nemen we wel mee als we naar het zwembad of het strand gaan. Ze wegen vrijwel niets en de kinderen kunnen ze makkelijk aan en uit trekken. Ideaal! Voor mijn dochter bestelde ik voor het eerst Birckenstock sandalen. Het zijn hele mooie roze sandaaltjes met glitters. Ze vallen wel een maatje groter uit. Verder voelen ze heel comfortabel aan maar moet ik mijn dochter wel even helpen met het aan en uit trekken. Dit lukt haar zelf nog niet met de riempjes.

Heb jij al iets voor de zomer gekocht?

*Dit blog bevat een opgestuurd product. Zie voor meer informatie onze disclaimer. 

8 Comments

 • Reply Krystle/Batboy maart 26, 2018 at 7:15 am

  Leuk zo’n tent! Heb al wel wat zomerkleding gekocht, maar uiteraard nog niet genoeg haha

 • Reply Nicole Orriëns maart 26, 2018 at 8:26 am

  Kijk ze daar zitten in die tent! Schattig gezicht. En ideaal om de tent op die manier alvast in gebruik te nemen.

 • Reply Laura / fitfunfab.nl maart 26, 2018 at 8:35 am

  Aahh wat een super leuke tent zeg! Ik moet ook me weer eens gaan verdiepen in zomerschoenen…. Vind het altijd lastig om een beetje leuke sandalen te vinden.. dus ik kan beter alvast beginnen 🙂

 • Reply Malou Rouwhof-Beld maart 26, 2018 at 3:31 pm

  Die strandtent is echt gaaf zeg! En ik vind de sandaaltjes van je dochter ook heel erg leuk 😀

 • Reply Rory maart 26, 2018 at 8:50 pm

  Hahaha, wat een leuk idee. Lekker warm in het washok. Ik zeg: goed gedaan. Schattig ook de kleertjes. Met schoentjes van te voren kopen ben ik wat voorzichtig omdat ik de neiging heb om toch te grote schoenen te kopen. Ik heb veel (tweedehands) zomerkleertjes gekregen van vrienden en online heb ik vorig jaar in de sale al zomerse schoenen gekocht voor ons dochtertje. Maar ja, in maat 29 dus en die vielen toch erg groot uit…

 • Reply Jamey maart 26, 2018 at 11:20 pm

  Oooh wat leuk! Laat de zomer maar weer komen hoor!!

 • Reply Astrid maart 27, 2018 at 5:58 am

  Nee nog geen zomer spullen in huis hier.. Ga ik pas aan beginnen als ik zonder winterjas de deur uit kan :p

 • Reply Coco april 26, 2018 at 9:26 pm

  Wat leuk een tent in de keuken! Ga ik ook eens doen als het buiten regent! Hihi!
  Wij kochten al bellenblazen, nieuwe voetballen, kleurtjes krijt en een watertafel in de vorm van een boot.

 • Leave a Reply