Disclaimer

Deze disclaimer is van recht op www.volgmama.nl

Volgmama is een mamablog over kids, baby’s, lifestyle en reizen. Dit is een uitgebreid thema waar van alles bij komt kijken, van zwangerschapstest tot zwemles, van geboorte tot pubers. Ik schrijf persoonlijke artikelen over van alles wat ik beleef met onze kinderen maar ook reviews en handige tips.

Reviews

Nieuwe items zoals speelgoed en gadgets voor mama, kinderen en baby’s komen ook aan bod. Deels zelf gekocht maar ook deels opgestuurd door bedrijven. Als ik iets heb gekregen dan vermeld ik dat altijd in het artikel. Ik test de items eerst zelf uit, soms zelfs samen met een paar andere moeders en daarna plaats ik een review hier op Volgmama. Mijn mening is eerlijk en word op geen enkele manier beïnvloed door ontvangen producten. Als ik niet achter het product sta zal ik er geen review over plaatsen. Ik kan dan ook niet garanderen een review te plaatsen over de opgestuurde producten. Mocht ik betaald krijgen voor het reviewen of affiliatelinkjes bij de linkjes plaatsen dan staat de volgende afbeelding bij het artikel:

Copyright

Ik steek veel vrije tijd in Volgmama. De meeste foto’s en teksten zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders beschreven. Het is daarom niet toegestaan om zomaar mijn artikelen en foto’s te gebruiken. Wil je een foto of tekst gebruiken dan kun je mij daar over contacteren per email: info@volgmama.nl

Winacties

Met regelmaat zijn er winacties op Volgmama te vinden. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde, kwijtrakende of niet opgestuurde pakketjes of poststukken door het bedrijf of pr-bureau waarmee we een samenwerking hebben. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor beschadigde en kwijtrakende pakketjes die wijzelf op de post hebben gedaan.

Een winnaar of winnares dient binnen 14 dagen – tenzij anders beschreven – contact op te nemen, anders vervalt de prijs of ben ik genoodzaakt een andere winnaar of winnares te kiezen.

De verzending van gewonnen prijzen kan vanwege corona of andere oorzaken vertraging opgelopen hebben. Hier hebben wij geen invloed op.

Reacties

Iedereen kan onder de blogposts en op de social media reageren op artikelen. Spamberichten, discriminatie, aanstootgevende en bedreigende reacties zijn niet toegestaan, deze reacties zal ik zo nodig verwijderen en indien een melding van maken bij de politie.

Mochten er na het lezen van onze disclaimer nog vragen zijn, dan kun je mailen naar: info@volgmama.nl