Disclaimer

Deze disclaimer is van recht op www.volgmama.nl

Volgmama is een mamablog over kids, baby’s en lifestyle. Dit is een uitgebreid thema waar van alles bij komt kijken, van zwangerschapstest tot zwemles, van geboorte tot pubers. Ik schrijf persoonlijke artikelen over van alles wat ik beleef met onze kinderen.

Reviews

Nieuwe items zoals speelgoed en gadgets voor mama, kinderen en baby’s komen ook aan bod. Deels zelf gekocht maar ook deels opgestuurd door bedrijven. Ik test de items eerst zelf uit, soms zelfs samen met een paar andere moeders en daarna plaats ik een review hier op Volgmama. Mijn mening is eerlijk en word op geen enkele manier beïnvloed door ontvangen producten. Als ik niet achter het product sta zal ik er geen review over plaatsen. Ik kan dan ook niet garanderen een review te plaatsen van de opgestuurde producten.

Copyright

Ik steek veel vrije tijd in Volgmama. De meeste foto’s en teksten zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders beschreven. Het is daarom niet toegestaan om mijn artikelen en foto’s te gebruiken. Wil je een foto of tekst gebruiken dan kun je mij dat vragen per email: info@volgmama.nl

Winacties

Regelmatig zijn er winacties op Volgmama te vinden. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde, kwijtrakende of niet opgestuurde pakketjes of poststukken door onzelf of door het bedrijf waarmee we een samenwerking hebben. Een winnaar of winnares dient binnen 14 dagen tenzij anders beschreven contact op te nemen, anders vervalt de prijs of ben ik genoodzaakt een andere winnaar of winnares te loten.

Reacties

Iedereen kan onder de blogposts en op de social media reageren op artikelen. Discriminatie, aanstootgevende en bedreigende reacties zijn niet toegestaan, deze reacties zal ik zo nodig verwijderen en indien een melding van maken bij de politie.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je mailen naar: info@volgmama.nl