Samenwerken & Mediakit

Welkom bij Volgmama!

Volgmama is een Nederlandse mamablog, maar niet zomaar één uit de vele honderden. Misschien kunnen we Volgmama daarom beter een familyblog of lifestyleblog noemen. Het is natuurlijk fijn om over een zwangerschap, schattige baby’tjes of lieve kinderen te lezen maar naast mama of papa ben je natuurlijk ook nog vrouw (of een man). Daarom delen we niet alleen informatie en tips over de opvoeding en het ouderschap, maar ook heerlijke recepten, uitjes en andere inspirerende artikelen.

De mama die hierboven op de foto staat.. dat ben ik! Mijn naam is Nathalie en als moeder van 3 kinderen ben ik graag op de hoogte van de nieuwe trends, ga ik er vaak op uit met mijn kinderen en geniet ik met volle teugen wat het leven te bieden heeft. Ik ben ondernemend, creatief en samen met een paar gastbloggers delen we elke dag minstens één leuke blogpost.

In augustus 2018 is Volgmama ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat ik inkomsten genereer uit mijn blog en mijn droom heb mogen laten uitkomen. Waar een wil is, is een weg zeg ik altijd.. en ik heb hem gevonden! Ik sta altijd open voor leuke ideeën en samenwerking, stuur mij gerust een mailtje naar info@volgmama.nl

Statistieken update november 2021

Volgmama.nl heeft 30.000 + unieke bezoekers per maand.

 • Facebook: 2700 volgers
 • Instagram: 2100 volgers
 • Twitter: 975 volgers
 • Bloglovin’: 300 volgers
 • Pinterest: 1800 volgers
 • YouTube: 170 volgers (momenteel niet actief mee)

Persberichten

Ik houdt mijn lezers graag op de hoogte over de volgende onderwerpen: zwangerschap, kinderkleding, babyproducten, speelgoed, kinderboeken, reizen, uitstapjes en lifestyle. Graag ontvang ik persberichten over nieuwe productreleases, webshops, leuke events, en uitnodigingen voor beurzen en events. Deze ontvang ik graag vrijblijvend op mijn mailadres: info@volgmama.nl

Recensie / Review / Barterdeal / Winacties

Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen op de website van Volgmama? Om een goed artikel over uw product of dienst te schrijven gaat onze voorkeur er naar uit om het product zelf te ervaren. Dit kan door mij of door een van de gastbloggers gebeuren. Wij recenseren regelmatig producten die interessant zijn voor ouders, kinderen en mensen die graag reizen.

Momenteel is de wachtlijst voor het plaatsen van een recensie of review ongeveer 2 tot 3 weken. Betaalde opdrachten gaan altijd voor of als het over producten gaat uit onze wishlist. Deze producten kunnen wij momenteel goed gebruiken.

Affiliatie en gesponsorde artikelen

Bij gesponsorde content of bij artikelen die affiliatielinkjes van Bol.com of Linkpizza bevatten, plaats ik onderaan deze afbeelding:

Wishlist samenwerkingen

 • Kinderkleding
 • Kinderschoenen
 • Interieuraccessoires
 • Vloerkleed
 • Tuinaccessoires en tuinmeubelen
 • Tablet
 • Uitjes

Heeft u andere leuke ideeën? Wilt u iets toesturen?  Of wilt u samen met Volgmama een winactie organiseren? In overleg is er van alles mogelijk.

Stuur dan een mailtje info@volgmama.nl

Postadres:

Volgmama, Postbus 86, 7630 AB Ootmarsum, Nederland

Volgmama heeft succesvol samengewerkt met onder andere deze merken:

Fashion; SKURK, Legends22, Quapi, BunniesJr, Sans Online, Omoda

Accessoires; Kaya Sieraden, Lucardi, Names4Ever

Travel; Duisburg Marketing, Disney On Ice, Julianatoren, Boomhutovernachtingen, Siblu campings, De Achterstehoef

Toys; Hasbro, Totum, VTech

Interior; Stokke

Wat anderen over Volgmama zeggen:

 • “I just saw your posts and I must say really nice work! Thank you so
  much for the very creative pictures (the picture showing the products
  it’s perfect) and also for your honest complete review about this
  product.The different angle talking about therapy was really nice and
  we’re really happy with to mention that :)” –
  Joana van Triangle PR
 • “Ik lees altijd graag bij je! Een leuk en gezellig blog met veel diversiteit. Fijn!” – Maud
 • “Ik vind het ook wel verfrissend om jullie lichte accent te horen in een blog, het is veel ABN en er is zoveel meer in Nederland.” – Marjolijn van The PR Factory
 • “Door een winactie op Instagram kwam ik op jouw site terecht. Geweldige site. De blog sluit zo goed aan bij mijn interesses als moeder en als vrouw.” – Diana (lezer)
 • “Wat me aanspreekt over jouw site is dat het niet alleen over mama zijn gaat. We zijn zoveel meer.” – Bianca van D. (lezer)
 • “Super bedankt voor dit stukje, hebben net een last minute hier naartoe geboekt!” – Reactie onder review Siblu Domaine de Dugny. – B. Goris (lezer)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren