Samenwerken & Mediakit

Welkom op Volgmama!

Volgmama is een Nederlandse mama-, reis- en lifestyle blog.

Mijn naam is Nathalie en als moeder van 3 kinderen ben ik graag op de hoogte van de nieuwe trends rondom deze onderwerpen en ben ik bereid om hierover te schrijven. Op de pagina over Volgmama vertel ik wat meer over mijzelf en onze twee vaste gastbloggers.

Persberichten

Ik houd mijn lezers graag op de hoogte over de volgende onderwerpen: zwangerschap, kinderkleding, babyproducten, speelgoed, kinderboeken, reizen, uitstapjes en lifestyle. Graag ontvang ik persberichten over nieuwe productreleases, webshops, leuke events, en uitnodigingen voor beurzen en events. Deze ontvang ik graag via info@volgmama.nl

Recensie / Review

Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen? Om een goed artikel over uw product of dienst te schrijven gaat mijn voorkeur er naar uit om het product zelf te ervaren. Neemt u per email contact op; info@volgmama.nl

Heeft u andere leuke ideeën? Wilt u iets toesturen?  Of wilt u samen met Volgmama een giveaway organiseren? In overleg is er van alles mogelijk.

Stuur dan een mailtje info@volgmama.nl of uw post aan ons sturen naar onderstaand postbus adres:

Volgmama

Postbus 86

7630 AB Ootmarsum

Nederland


Mediakit cijfers

Maandelijks heeft Volgmama.nl 14.000 unieke bezoekers.

Facebook: 1700 volgers

Instagram: 1700 volgers

Twitter: 1000 volgers

Bloglovin’: 150 volgers

Volgmama heeft succesvol samengewerkt met onder andere deze merken:

Mode; SKURK, Legends22, Quapi, BunniesJr

Accessoires; Kaya Sieraden, Lucardi, Names4Ever

Uitstapjes & reizen; Duisburg Marketing, Disney On Ice, Julianatoren

Speelgoed; Hasbro, Totum, Vtech

Baby & kind: Stokke

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren