Over Volgmama

Review Story Cubes Asmodee

Hallo allemaal, leuk dat je komt kijken op Volgmama, een Nederlandse mama blog!

Nederlandse Mamablog

Volgmama is een Nederlandse mamablog, maar niet zomaar één uit de vele honderden. Misschien kunnen we Volgmama daarom beter een familyblog of lifestyleblog noemen. Het is natuurlijk fijn om over een zwangerschap, schattige baby’tjes of lieve kinderen te lezen maar naast mama of papa ben je natuurlijk ook nog vrouw (of een man). Daarom delen we niet alleen informatie en tips over de opvoeding en het ouderschap, maar ook heerlijke recepten, uitjes en andere inspirerende artikelen.

De mama die hierboven op de foto staat.. dat ben ik! Ik ben Nathalie, bijna 33 jaar, moeder van twee jongens, een * en een meisje. Na jarenlang in Enschede en Hengelo te hebben gewoond hebben wij ons droomhuis net over de grens in Duitsland gevonden. We voeden onze kinderen daarom tweetalig op. In onze vrije tijd gaan wij er vaak op uit om herinneringen te maken. Sinds 2015 blog ik op mijn mama- en lifestyle blog over de mooie dingen in het leven. In 2018 is mijn blog een ondernemen geworden en af en toe zijn er ook leuke blogs van gastbloggers te lezen. Kijk rond en laat je inspireren.

Heb je vragen? Ask me anything en stuur je mailtje naar info@volgmama.nl

2 thoughts on “Over Volgmama

  1. Hoi Nathalie,
    Ik heb gisteren je kaartje gekregen en vandaag gekeken op je site. Het ziet er echt top uit! Leuk, ik kom vaker kijken.
    Groetjes Christien.

  2. Wat een leuke site. Een aanwinst voor elke moeder/vrouw. Ik vond jouw site door een WINACTIE op Instagram. Vanaf dat moment zie ik veel leuke berichten voorbij komen. Berichten die aansluiten bij mijn interesses als moeder en persoon. Super leuk!!!

Comments are closed.