Hip Hip Hooray onze dochter is 1!

Wat een mijlpaal of niet dan 1 jaar! Wat is de tijd toch snel voorbij gevlogen. Ik kan het nog als de dag van gisteren herinneren dat ze werd geboren en vandaag is ze al 1. Feest of toch niet?

Ze was al een aantal dagen een beetje verkouden en gisteren werd ze onrustig en ziek wakker. Ze voelde al warm aan en had 39.4 graden koorts. Dus heeft ze gisteren de dag doorgebracht met zetpillen, neusspray en veel knuffels van natuurlijk mama. Wie anders? Mijn dochter is echt een mamakind en het liefst ziet ze me de hele dag. Als ik al een half uurtje weg ben dan is het een echte dramaqueen. Huilen huilen..

ziek

In de loop van de dag ging het steeds beter en aan het eind van de avond was ze weer koortsvrij jippie! Verkouden is ze nog wel jammer genoeg. Maar helaas ook vandaag stonden we op met 39.2 graden koorts en een heel benauwd meisje.

Als één van onze kinderen jarig is versieren we de woonkamer de avond ervoor met zijn allen als het verjaardagskind in bed ligt te slapen. We hadden slingers en ballonnen opgehangen en een deur versierd met washi tape! Dat spul is zo handig en leuk! Zie hieronder het resultaat van de versierde deur.

jarigdeur

En als je jarig bent dan krijg je cadeaus. Eerst liedjes zingen, een kroontje op, feliciteren en uitpakken maar! Uitpakken heeft ze afgelopen week mooi kunnen oefenen. Toen heeft ze me geholpen met het uitpakken van mijn kerstpakket?! Meer daarover lees je vrijdag op mijn blog. Scheuren kan ze erg goed en vindt ze superleuk!

En wat kreeg ze van ons: tadaaaa een zingende thee set van Fisher-Price. Deze is zo leuk en leerzaam. En een Hello Kitty kruiprol. Eigenlijk wilde ik een kinderarmbandje voor haar uitzoeken maar het was zo druk in de stad en online shoppen heb ik ook niet echt de tijd voor gehad de laatste dagen. Dus die heeft ze nog te goed en krijgt ze een ander keertje.

cadeaus

Aankomend weekend vieren we haar verjaardag nog eens over met familie en buren. En oma’s lekkere zelfgemaakte appeltaart. Daar is iedereen zo dol op. Hopelijk is ze dan weer helemaal gezond!

Vieren jullie de verjaardagen op de dag zelf of verplaatsen jullie die naar het weekend?

2 thoughts on “Hip Hip Hooray onze dochter is 1!

Geef een reactie