trendy-hybride-autos

3 x trendy hybride tweedehands auto’s

Ben je op zoek naar een tweedehands auto én wil je een duurzame keuze maken? Dan is een hybride auto iets voor jou. Met een hybride auto profiteer je van de lage maandlasten van een elektrische auto en hoef je je niet druk te maken dat je stil komt te staan, want de verbrandingsmotor kan altijd bijspringen. Er zijn tegenwoordig genoeg tweedehands hybride auto’s te koop, dat maakt het natuurlijk nóg interessanter om eens goed op zoek te gaan! Wij helpen je op weg met de beste hybride occasions van dit moment.

Ford Fiesta

De Ford Fiesta vind je in allerlei uitvoeringen terug tussen de tweedehands auto’s. Van het allereerste model dat in 1976 werd gelanceerd tot de moderne hybride modellen. Wij kijken nu naar het hybride model, want dat is een interessante! Alle gemakken die je tegenwoordig van een auto mag verwachten zijn aanwezig. Daar bovenop komen de voordelen die hybride auto’s zo interessant maken. Deze Ford heeft een elektromotor in combinatie met een benzinemotor met op zijn minst 125 PK.

Toyota Yaris Hybride

Toyota is altijd vooruitstrevend geweest wat betreft elektrisch rijden en hybride auto’s. Met een Toyota Yaris Hybride weet je dus zeker dat je een volledig doorontwikkelde auto aanschaft. Doordat het Japanse merk al zo lang actief is op het gebied van elektromotoren, hoef je je om de kwaliteit geen moment druk te maken. Bovendien hoef je je om het design absoluut niet meer druk te maken. Hybride auto’s hebben al lang geen suf imago meer, maar de Toyota Yaris is écht een vrolijke auto!

Volvo V60

Als je niet wilt besparen op ruimte  en trekgewicht en toch graag hybride wilt rijden, is de Volvo V60 een van de beste opties. Volvo staat bekend als tijdloos, degelijk merk en dat geldt net zo goed voor hun hybride auto’s. De hybride Volvo V60 heeft exact de ruimte die je van een Volvo verwacht, rijdt altijd rustig en stabiel en mag tot maar liefst 2000 KG trekken. Vooral dat maximale trekgewicht is een unicum: lang niet alle elektrische- of hybride auto’s mogen een aanhanger of caravan trekken.

Hybride is hip en happening

Hybride auto’s zijn al lang niet meer saai en suf. Ook in de hybride automarkt is inmiddels voor ieder wat wils: van een fancy Toyota voor in de stad tot een robuuste Volvo voor de langere afstanden. De Ford Fiesta valt er wat ons betreft precies tussenin!

Geef een reactie