5 x tips om goedkope kindermerkkleding te scoren

Ben jij gek op de merken z8, Quapi, Vingino, Name it, Le Chic of een ander prijzig kledingmerk? Kinderen groeien snel uit hun kleertjes en merkkleding is meestal kwalitatief beter dan kleding van bijvoorbeeld Kik of Primark. Heb jij al iets in de sale gescoord? En heb je al eens tweedehands kinderkleding overwogen?

Tip 1: Bezoek kledingbeurzen

Bij ons in de gemeente zijn er twee keer per jaar kinderkledingbeurzen. Een in het voorjaar en een in het najaar. Sinds twee jaar geleden neem ik er elke keer een kijkje en kom nooit met lege handen terug. Het voordeel is dat je de tweedehands en soms nog nieuwe merkkleding meteen kunt zien en beoordelen.

Tip 2: Tweedehands kinderkleding webshops

Er bestaan ook leuke webshops waar je voor spotprijsjes leuke tweedehands kinderkleertjes kunt kopen. Helaas valt het shirt niet bij mijn zoon in de smaak dus hebben we er iemand anders blij mee gemaakt.

Tip 3: Marktplaats en Ebay

Ben je goed in handelen? Mooi, dan scoor je op Marktplaats en Ebay vast hele leuke koopjes!

Tip 4: Facebook weggeefhoeken en verkoopgroepjes

Ook op Facebook heb je vast bij jou in de buurt een weggeefhoek. Mensen zetten daar spullen of kleding op die gratis opgehaald mogen worden. Ook zijn er verkoopgroepjes waar je op kleding kunt veilen.

Tip 5: Kringloopwinkels

In kringloopwinkels kun je gewoon het hele jaar door snuffelen tussen de rekken en de prijzen zullen zeker meevallen.

Tip 6: Outletstores

Mocht je nou niet blij worden van tweedehands dan kun je eens shoppen in de outletstores. Bekende outletstores vind je onder andere in Bataviastad (Lelystad) en in Ochtrup (Duitsland).

Koop jij altijd merkbewust? En waar koop jij de kindermerkkleertjes het liefst?

Bewaren

5 thoughts on “5 x tips om goedkope kindermerkkleding te scoren

  1. Ik shop eigenlijk niet merkbewust. Er zijn een aantal merken die ik leuk vind, maar zo op zn tijd vind ik de collecties daar ook niks. Ik kijk dus echt naar wat ik leuk vind voor de kinderen, kan merk zijn maar ook iets van een kledingbeurs.

Geef een reactie