Goodiebags maken voor op vakantie / onderweg

Jullie hebben het misschien al gelezen dat wij binnenkort op vakantie gaan naar Denemarken. We verblijven in een comforthome op loopafstand van de zee. Vaak als we op vakantie gaan dan koop ik wat kleinigheidjes voor de kinderen, iets lekkers, iets om mee te spelen. Ik was gisteren bij de Action en heb iets meer meegenomen dan dat ik van plan was. Vandaar  dat de kinderen een goodiebag krijgen als we bij het huisje aangekomen zijn.

goodiebag1

Voor mijn dochter heb ik niet veel leuks kunnen vinden. Een klein strandsetje en een stormlantaarn met led lichtje erin. Ik denk dat ik haar tasje nog wat aanvul met speelgoed wat we thuis hebben. Mijn dochter begrijpt het toch allemaal nog niet zo goed.

goodiebag2

Mijn zonen hebben allebei een eigen goodiebag. Wel met dezelfde inhoud om ruzie te voorkomen. Alleen bij de een zit een groene lantaarn in en bij de ander een blauwe. En bij de speelset het duurste cadeautje ik geloof dat het rond de 4 euro kostte, heeft de ene zoon een vliegveld en de ander een stad. Hier kunnen ze natuurlijk best samen mee spelen.

Verder zit er nog een doosje Glow in the dark klei in, Starwars koekjes (voor elke dag 1 koekje), een schetsblok, een Pasen knutselset. Dus wat stiften of potloden doen we er zelf nog bij in en dan is dit hopelijk wel genoeg om de week mee door te komen. We hopen dat het verder droog weer blijft zodat we veel van Denemarken kunnen zien.

Kopen jullie ook graag bij de action?

9 thoughts on “Goodiebags maken voor op vakantie / onderweg

 1. Zo handig! Toen wij vorig jaar op vakantie gingen had ik ook nog snel even wat cadeautjes gescoord bij de Action voor onderweg! Ik koop er sowieso graag speelgoed, ik plaatste toevallig van de week ook mijn shoplog haha

 2. Ja koop ook heel graag bij de Action. Voor bijvoorbeeld de knutsel spullen of decoratie voor in huis. En ook Sinterklaas of nu de Paasspullen ben ik er ook te vinden.
  Wat een leuk idee van die cadeautasjes.
  Zelf had ik voor onze vakantie in de auto een kookwekker (nou ja, eigenlijk alarm op de telefoon) gezet en wanneer die afging kregen mijn meiden een cadeautje.

  Een tip; de HEMA en Zeeman heeft ook leuke,goedkope cadeautjes voor onderweg.

 3. Ik kom er te graag… neem vandaag…
  Even snel voor tandpasta, jaja!

  Het werd weer een mandje vol al met al! Labels voor de koffers (als we naar Parijs gaan), van die handdoekponcho’s, wat te doen voor de dames etc, etc.

  Maare, leuke bags heb je gemaakt! Wie weet vindt je voor je dochter nog iets leuks!

Geef een reactie