Review: Maskers van de Action / Lovelife

mask1

Eens in de week trakteer ik mijzelf op een gezichtsmaskertje. Ik zag laatst bij de Action deze neonkleurige verpakkingen met maskertjes liggen van het merk Lovelife voor maar € 0,58 per verpakking. In elke verpakking zitten 2 maskers en ik nam alle drie de varianten mee. Benieuwd wat ik ervan vond?

Verpakking

De Lovelife sachets hebben felle neonachtige kleuren. Ze vielen echt op in het winkelschap en dat was ook de trigger om ze te kopen. Ook als het aan de prijs ligt, zijn ze erg goedkoop. Maar zijn goedkope maskers ook goed? In elke verpakking zitten 2 maskers van 8 ml per stuk en via een diagonale lijn kun je de maskers splitsen. Dit ging echter al mis toen ik de eerste verpakking in tweeën wilde delen, er ging er namelijk meteen al één open. Die heb ik dan ook maar meteen gebruikt.

mask3

De achterkanten van de verpakkingen zijn zwart en en voorzien van een gebruiksaanwijzing en een ingrediëntenlijst. Er zijn 3 soorten: een mousse mask, clay mask en een peel off mask.

Weekend Love Clay Mask

mask2

Dit maskertje met onder ander witte klei, zink en dode zeezout, heb ik als eerst gebruikt. Het is een kleimasker en het heeft een mooi licht perzikkleurtje. Zodra je het opsmeert merk je gelijk dat het verfrissend koelt. Op de verpakking lees ik dat het er 10 tot 15 minuten op mag zitten. Als het masker opdroogt voel je het een beetje trekken. Je verwijdert dit masker door het met lauwwarm water af te spoelen. Bij het verwijderen begon mijn gezicht rood en vlekkerig te worden en te branden. Ondanks dat de maskers dermatologisch getest zijn lijkt mijn huid hier niet goed tegen te kunnen. De tweede portie aan de verpakking gebruik ik dus helaas niet.

Let’s Stay Home Peel Off Mask

mask4

De titel Let’s Stay Home had dus beter bij het vorige masker gepast ;-). Het peel off masker is heel doorzichtig en dik. Dit moet je meteen opsmeren want het begint al snel op te drogen. De inhoud is genoeg voor het hele gezicht en je moet het er niet te dik opsmeren. Het masker moet 10 – 15 minuten drogen. Het voelt heerlijk fris aan bij het opbrengen en na gebruik voelde mijn huid fijn aan. Het masker kon ik makkelijk in grote delen van mijn gezicht aftrekken. Dit deed niet zeer. Een paar kleine stukjes heb ik er met water afgewassen. Eindelijk een masker waar mijn huid normaal op reageert. Ik heb het idee dat mijn gezicht nu echt lekker fris is. Deze zou ik wel weer kopen.

Chill + Unplug Mousse Mask

mask

Dit mousse maskertje heeft een roomwitte kleur. Van een mousse masker verwachte ik iets meer schuim. De geur van dit masker vind ik persoonlijk erg overheersend. Dit maskertje laat je ook 10 – 15 minuten op en daarna mag je het afspoelen met lauwwarm water.

Het peel off masker is dus absoluut mijn favoriet uit deze serie!

Meer reviews over maskers lezen? Ik probeerde ook het stroopwafelmasker van de HEMA.

Gebruiken jullie wel eens een maskertje? Welk soort masker is jouw favoriet?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

12 thoughts on “Review: Maskers van de Action / Lovelife

  1. Ik doe nooit zoveel aan gezichtsverzorging. Ik vind dat de maskertjes er leuk uitzien, maar ik zou wel wat zorg hebben over de kwaliteit… Hoewel dat wel een beetje een vooroordeel is vanwege de prijs en de Action.

Geef een reactie