action-pasen-paasartikelen-assortiment-knutselen-snoep-inspiratie-budgetvriendelijk-goedkoop-paasfeest

Action Pasen-assortiment: de leukste artikelen voor een budgetvriendelijk paasfeest

Als het om feestdagen als Pasen gaat, is Action onze favoriete winkel om budgetvriendelijke paasproducten te kopen. Wisten jullie al dat ze tijdelijk een heel groot Pasen-assortiment hebben als het om spullen voor knutselen, snoep, speelgoed en decoratie gaat?

Jungja ging voor VolgMama op pad om te ontdekken welke paasartikelen er nu in de Action liggen, maakte deze foto’s, en ging zelf ook niet met lege handen naar huis…

Action, de winkel, bekend om zijn breed en betaalbaar assortiment, is wat ons betreft dé plek om al je paasbenodigdheden voor een budgetvriendelijk paasfeest te vinden. In dit artikel duiken we in het Action Pasen assortiment en delen we onze leukste vondsten en koopjes!

Een breed assortiment paasartikelen bij Action

Action staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan seizoensgebonden artikelen, en Pasen is ook hier geen uitzondering op. Van decoratieve paaseieren en kleurrijke (DIY) slingers tot aan schattige paashaasjes en alles daar tussenin, Action heeft het allemaal.

Wat echt opvalt aan het paasassortiment van Action is de diversiteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt er terecht voor zowel traditionele paasdecoraties als voor moderne, trendy items die je huis een frisse lentelook geven.

action-pasen-paaseieren-knutselen-diy-budget-paasfeest-tips-ideeen-producten
action-pasen-knutselen-diy-creatief-budget

Creatief met paasdecoraties

Action biedt een breed scala aan paasdecoraties die perfect zijn om je huis in de paassfeer te brengen. Denk aan houten peg dolls met hazenoren (voor bijvoorbeeld onder een Pasen stolp), kleurrijke tafeldecoraties voor de paasbrunch en allerlei knutselspullen voor een middag vol paasknutselplezier met de kinderen.

Het leuke van het assortiment van Action is dat het je de vrijheid geeft om creatief te zijn. Combineer verschillende artikelen om je eigen unieke paasdecoratie te maken. Of het nu gaat om het versieren van paaseieren of het creëren van een paastafel die niemand zal vergeten, bij Action vind je alle Pasen benodigdheden.

pasen-action-knutselspullen-knutselen-producten-assortiment
action-pasen-tafel-dekken-borden-paashaas

Action Pasen snoep en lekkernijen

Geen paasfeest zonder chocolade paaseitjes! Action heeft een verrassend assortiment aan paassnoepgoed, waaronder chocolade eitjes, paashaas chocoladefiguren, en meer.

De paaslekkernijen bij Action zijn niet alleen heerlijk, maar ook zeer betaalbaar, wat betekent dat je genoeg in huis kunt halen om een vrolijke paasjacht te organiseren.

DIY Paasknutselen

Voor de creatievelingen onder ons heeft Action een uitgebreide collectie aan DIY-materialen en knutselsets speciaal voor Pasen. Van versier- en verfsets voor paaseieren tot aan DIY-pakketten voor het maken van je eigen paasdecoraties, er is genoeg om uit te kiezen.

Deze knutselartikelen zijn perfect voor een gezellige middag knutselen met de kinderen of om je eigen paasdecoraties een persoonlijke touch te geven. Zelf hebben we de DIY Diamond painting garland (slinger) meegenomen.

action-pasen-assortiment-producten-artikelen
pasen-action-knutselen-diy-producten-met-kinderen-goedkoop-paasartikelen-klas-op-school-thuis

Pasen speelgoed en spelletjes

Action heeft ook leuk speelgoed en spelletjes in het Paasassortiment opgenomen. Deze items zijn vaak speciaal ontworpen met het oog op Pasen, wat betekent dat ze thematisch passen bij het seizoen en vaak elementen bevatten zoals paashazen, kuikentjes, en eieren.

Wij vonden de ‘paaseieren stoepkrijt in eierdoos’ en ‘find the speaking egg’ een van de leukste dingen onder het Pasen speelgoed en spelletjes assortiment van Action. Het pratende ei kun je in huis verstoppen en je kindje kan het ei dan zoeken door op het geluid af te gaan. Dit doet ons denken aan het spel ‘Nijntje verstoppertje spelen‘ en is vooral erg leuk voor kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd. Dit is ook een leuk spel voor in peuterspeelzalen, op het kinderdagverblijf en in kleuterklassen.

pasen-action-spelletjes-budget-eieren-find-de-speaking-egg-vind-het-pratende-ei-zoeken
action-pasen-cadeautjes-paasfeest-knutselen-stoepkrijt-eieren

De aanloop naar Pasen is de perfecte tijd om je huis te versieren, te genieten van lekkernijen en quality time met je dierbaren door te brengen. Met het uitgebreide en betaalbare paasassortiment van Action kun je dit jaar een onvergetelijk paasfeest organiseren zonder stress over het budget.

Van prachtige decoraties tot lekkernijen en knutselplezier, Action heeft alles in huis om Pasen extra speciaal te maken. Breng een bezoek aan je dichtstbijzijnde Action winkel of bekijk het assortiment online om je paasfeest voor te bereiden. Vrolijk Pasen!

Geef een reactie