Action Teddy Care luiers getest!

Bij de Action kun je tegenwoordig genoeg babyartikelen inslaan. Flesjes, kleertjes, speentjes maar ook luiers. De echte pampers maar ook luiers van Teddy Care. De  sensitive vochtige doekjes gebruiken we vaker want die zijn erg fijn. Maar zijn de nieuwe luiers ook fijn? Heb jij ze al gekocht?

Action Teddy Care luiers maat 5

Dit merk luiers verkoopt Action nog niet zo heel lang maar de prijs was aantrekkelijk dus ik nam een pak mee. In het filiaal waar ik winkelde hadden ze alleen de maten 3, 4 en 5 en elk pak kost € 5,99. Omgerekend kosten de luiers in deze maat € 0,16 per stuk.

actionluier

De luiers zijn simpel en hebben allemaal hetzelfde printje. De luier is dun maar niet zo heel zacht. De luiers vallen groter uit en ze zijn langer als ik de Action luiers naast een ander merk luier leg in dezelfde grote. De achterkant is niet elastisch en de plakstrips hechten niet altijd goed. Ik heb het idee dat de luier nog te groot is voor mijn dochter die net 11 kilo weegt. Misschien was een maatje 4 een beter idee geweest. We hebben ze overdag en ’s nachts gedragen en de plas is er een paar keer langs gelopen. We hebben de luiers inmiddels op maar ik koop ze niet weer.

actionluier1

Voordelen

 • Goedkoop
 • Dermatologisch getest
 • Zonder chloor, latex en parfum

Nadelen

 • Niet in alle maten beschikbaar
 • Pasvorm kan beter
 • Plakstrips plakken niet altijd even goed

Heb jij de Action Teddy Care luiers al geprobeerd?

11 Comments

 • Reply Batboy maart 27, 2017 at 6:22 am

  Nee nooit geprobeerd. Ik durf dat ook nooit zo goed, want ben altijd bang dat ze niet zo goed zijn en dat ze dan alsnog nat zijn.
  Maar nu weet ik dat ik ze dus ook niet hoef te kopen!

  • Reply Nathalie maart 27, 2017 at 7:58 am

   Welke luiers gebruik jij dan? Snap het wel.

 • Reply Channa maart 27, 2017 at 7:49 am

  Grappig, ik haal veel bij de Action maar dit nooit geprobeerd. Zal ook niet meer gebeuren denk ik want we zijn bijna uit de luiers!

  • Reply Nathalie maart 27, 2017 at 7:58 am

   Oh wat fijn! Ik hoop dat mijn dochtertje deze zomer misschien ook zindelijk is. Scheelt een hoop in de portemonnee 🙂

 • Reply Gerdi maart 27, 2017 at 7:58 am

  Ik ben al te lang niet meer bij de action geweest, maar zal ze nu zeker niet mee nemen.. En 0.16 per luier vind ik nog niet extreem goedkoop.

 • Reply Frank maart 27, 2017 at 11:00 am

  Nog niet geprobeerd, maar bij ons is het gewoon het gemak. De supermarkt is bij ons om de hoek en de action een aantal kilometer verderop. We komen er ook vaak achter dat we nog twee pampers hebben dus moeten we snel snel naar de winkel. ?

 • Reply Yvonne maart 27, 2017 at 11:30 am

  Bij Milan gebruikte ik het liefst AH eigenmerk. Bij Justin en Dylan destijds het liefst Kruidvat, maar bij Milan waren die helemaal niet zo fijn meer. Die van de action ken ik zelf niet, gelukkig niet meer nodig…

 • Reply Patricia maart 27, 2017 at 4:32 pm

  Goed om te weten. Dan kun je dus veel beter aanbiedingen spotten.

 • Reply MetMirjam maart 28, 2017 at 11:44 am

  Ik heb deze luiers nog nooit geprobeerd, wel eens getwijfeld. Bedankt voor je review, want nu ben ik eruit dat ik het niet ga proberen 😉

 • Reply Kim maart 28, 2017 at 12:33 pm

  Misschien eens het proberen waard! Wij verwachten ons kleintje rond 20 april en ik moet nog gaan uitvinden welke luiers het fijnste in gebruik gaan zijn

 • Reply Roelina maart 28, 2017 at 10:52 pm

  Wat fijn dat jij ze testte, hoef ik dat niet te doen. Ik wijk trouwens nauwelijks af van kruidvat, die vind ik qua prijs-kwaliteit toch het best. Naast pampers natuurlijk al vind ik die dan weer vaak wat té droog.

 • Leave a Reply