Adidas Loungewear voor dames vrouwen

Comfortabele loungewear voor dames met een sportieve look

Na het sporten of op een dag dat ik de deur niet uit hoef, draag ik het liefst comfortabele loungewear. Heerlijk chillen in huis met lekker zittende kleding en als het even kan, dan wel met een sportieve look. Daarmee voel ik mij iets meer op mijn gemak dan met een huispak dat eerder op een pyjama lijkt. Je weet immers nooit of er onverwachts iemand langskomt. Deze zwarte Adidas hoodie is al een tijdje mijn favoriete trui om in te chillen en trek ik dan ook regelmatig aan.

Behalve de set op de foto heb ik eigenlijk weinig loungewear in mijn kledingkast. Tijd om dit aan te vullen met wat extra kledingsetjes! Aangezien de wintersolden al zijn gestart, ga ik zeker gebruik maken van kortingsacties om een paar nieuwe outfits te scoren. Tijdens een online zoektocht naar comfortabele loungewear voor dames, ontdekte ik op Winkelstraat.nl een hoop gave Adidas items. Mijn favoriete loungewear voor dames deel ik hieronder met jullie.

Adidas Loungewear voor dames

Waarom ik Adidas loungewear voor dames kies? Als je het merk al kent en de ervaring hebt dat de kleding of schoenen fijn zitten, dan is de verleiding groot om hier meer van te kopen. Het voelt vertrouwd. Gelukkig is er genoeg keus in deze webshop.

Hoodie

Een warme hoodie of sweater koop ik het liefst een maatje groter. Dat mag van mij wel een beetje oversized. Adidas heeft hoodies voor dames, heren (en kinderen) maar de meeste hoodies kunnen prima voor beide.

Cuffed broeken

De Adidas cuffed broeken lijken mij erg geschikt als loungewear. Ken jij ze al? Hoewel de Adidas leggings ook fijn zitten, draag ik deze liever alleen tijdens het sporten. Na het sporten draag ik meestal een zachte, iets wijdere broek. De cuffed broeken van Adidas zijn een soort joggers en hebben een combinatie van zachte fleece en een hoge taille.

Sneakers

Sneakers, daar kun je er nooit genoeg van hebben. Je kunt deze schoenen bijna met elk outfit combineren, dus ook met loungewear. Adidas sneakers zijn vooral gekenmerkt met de bekende 3 strepen en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. Het Superstars model haalt voor mij erg leuke jeugdherinneringen op van vroeger. Ik droeg ze altijd op het voortgezet onderwijs en tijdens het uitgaan. Dit model is tot op heden nog steeds te koop in allerlei maten en ze zitten super fijn, voor thuis maar ook voor buitenshuis.

Hebben jullie ook een favoriete trui? En vinden jullie Adidas ook zo’n fijn merk?

Geef een reactie