Aldi luiers Bebino, yes or no?

Ik koop vanaf nu elke keer een ander merk als de luiers op zijn om zo de verschillen te ervaren en te vergelijken. Ik gebruik nu al drie weken een pak Bebino luiers van de Aldi. Ze kosten omgerekend € 0,15 per luier. Ook nam ik de billendoekjes mee. Koop ik ze weer?

aldi1

Bebino Babydoekjes

De babydoekjes worden in twee varianten verkocht bij de Aldi. Een normale en een sensitive ( met panthenol en aloë vera) uitvoering. Ik weet niet waarom maar van van alle merken koop ik meestal de sensitive billendoekjes. Qua prijs maakt het ook niets uit want je betaald € 2,69 voor een duopak. In één verpakking zitten 80 doekjes dus per doekje gooi je minder als € 0,02 weg. Echter vind ik de geur van deze doekjes niet prettig. Het klepje om de verpakking af te sluiten is prettig in gebruik. De doekjes hebben een visjespatroon, leuk maar eigenlijk niet nodig.

Ingredienten: Aqua, Propylene Glycol, Panthenol, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Glycerin, Coco-Glucoside, Octyldodecanol, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid en Dehydroacetic Acid.

Voordelen

 • Dermatologisch getest.
 • Goedkoop, minder als € 0,02 per doekje.
 • Zonder parfum.
 • Leuke en handige verpakking

Nadelen

 • De geur (persoonlijk).
 • De doekjes zijn naar mijn idee te vochtig.
 • De doekjes mogen niet door het toilet gespoeld worden.

Koop ik ze weer? NO, vanwege de geur (nogmaals dit is persoonlijk) en de te natte doekjes.

aldi2

Bebino Luiers

Ik heb de verpakking 4+ gekocht, deze is geschikt voor baby’s en kinderen met een gewicht van 9 tot 20 kilo! Deze verpakking kost € 11,49 en er zitten 76 luiers in. Mijn dochter weegt net 9 kilo en van andere merken begon grote 4 strak te worden. Deze luier is dun en heeft bij mijn dochter een goede pasvorm. Het motiefje is leuk en de luier werkt goed. Weinig ongelukjes gehad met doorlopen of andere gekke dingen.

Voordelen

 • Goedkoop, per luier betaal je ongeveer € 0,15!
 • Dunne luiers.
 • Goede pasvorm.
 • Leuk motiefje.
 • Nemen het vocht goed op.

Nadelen

 • Grote pakken, niet handig als je ze op de fiets mee moet nemen 😉

Koop ik ze weer? YES, met de luiers ben ik zeker tevreden! De billendoekjes koop ik niet weer.

*Deze luiers en doekjes heb ik zelf gekocht, dit is geen samenwerking!

Heb jij de luiers of babydoekjes van de Aldi al eens geprobeerd? En welke luiers gebruiken jullie het liefst?

13 thoughts on “Aldi luiers Bebino, yes or no?

 1. Ik gebruik altijd Kruidvat eigen merk, zijn vaak in de aanbieding, ik red het van aanbieding naar aanbieding! Zijn perfect! Ook voor zoonlief die al groter is en alleen s nachts nog een luier aan moet.

 2. Kruidvat!

  Ze kwamen op TV uit de test als beste en bij ons op school doen ze elk jaar in de klas ook die test en ook daar komen ze altijd als beste uit de test.

  De doekjes van de Aldi vind ik ook te nat en niet lekker geuren.
  De verpakking is wel handig inderdaad!

 3. Voor Milan gebruikte ik altijd AH eigenmerk en die bevielen erg goed. Bij de oudste twee gebruikte ik altijd kruidvat eigenmerk die vond ik toen erg goed. Maar bij Milan bevielen die niet meer..

 4. Ik heb de luiers pas ook een keer gekocht. Normaal gesproken heb ik altijd de Etos luiers, maar we waren onderweg en deze loedermoeder was vergeten luiers mee te nemen *oeps*. Gelukkig was een Aldi in de buurt en konden we toch een luier verschonen 😉
  Ze vielen mij ook echt niet tegen!

 5. Jahaa wij kopen de luiers ook, voor de baby gebruiken we wasbaar maar voor de paar oudere niet ’s nachts zindelijke kinderen kopen we de grootste maat luiers van de aldi, heel tevreden over

  wij gebruiken wasbare billendoekjes maar heb altijd een pakje staan “van de aldi” en mij valt de geur eigenlijk zo niet op, maar ik ben het vast gewoon geworden??

 6. Wij hebben omdat de luiers die ik gekocht had nog iets te groot waren de bebino luiers van de Aldi gekocht voor onze pasgeboren zoon. Ze bevallen ons erg goed! Ondanks hij flink kan poepen hebben wij nog geen enkele doorlek luier gehad.

Geef een reactie