Als je moe bent slaap je overal

IMG_9837a

Ik ben nog lang niet moe.. nog lange niet.. nog lange niet.. ken je dit liedje ook? Mijn dochter vecht vaak tegen haar slaap, en valt vervolgens op de meest vreemde plekjes opeens in slaap. Bijvoorbeeld tijdens het eten van een soepstengel hierboven in haar eetstoel.

Ik maakte deze foto om met jullie te delen, daarna heb ik haar uiteraard voorzichtig uit de stoel gehaald en in haar bedje gelegd. Meestal valt in ze in slaap tijdens het drinken. Gelukkig, want dan kan ik haar makkelijker in een bedje leggen.

Bijna iedere baby valt wel eens in slaap in de autostoel, fietsstoel of buggy. Klinkt vrij logisch door het gehobbel toch?

Hieronder een lijstje met de vreemdste slaapplekken van mijn kids:

  • Tijdens het eten in de kinderstoel.
  • Tijdens verstoppertje spelen achter het gordijn. En wij maar zoeken naar onze zoon..
  • In een winkelwagenkarretje in een te drukke supermarkt.
  • In de ballenbak.
  • Op de schommel.
  • In een babyzwemband tijdens het zwemmen.
  • Halverwege de trap.. mama ik ga boven spelen oké?

 

Vielen jullie kids ook wel eens op vreemde plekken in slaap?

 

One thought on “Als je moe bent slaap je overal

Geef een reactie