Alternatieven boeket bos bloemen

Leuke alternatieven voor een bos bloemen

Een mooie verse bos bloemen in huis, wie kan daar nou niet van genieten? Toch is het jammer dat ze vaak maar 1 tot 2 weken staan. Elke week verse bloemen op de vaas is niet bepaald goedkoop en daarom ging ik opzoek naar iets anders; bloemen die niet verwelken en weinig tot geen verzorging nodig hebben. Dat klinkt toch geweldig? Ik vond drie ontzettend leuke alternatieven voor een bos bloemen op tafel. Waaronder een flower boeket, dat compleet uit LEGO steentjes bestaat…

LEGO bloemen boeket

Lego bloemen boeket bouwen

Toen ik vandaag de afbeelding van dit boeketje in één van mijn App groepjes zag moest ik even drie keer goed kijken. Het lijkt wel een bosje droogbloemen, maar dat is het niet. Dit volledige boeket met nepbloemen kun je helemaal zelf bouwen met LEGO steentjes. Hoe gaaf is dat!

Zeker met de verlengde lockdown is dit nu een ontzettend leuke activiteit om zelf (of samen met je partner of gezin) mee aan de slag te gaan. Het LEGO bloemen boeket, een Flower Bouqet set uit de LEGO Creator serie, bestaat uit 756 steentjes/onderdelen en kost hier nog geen 50,- euro.

Vaas met pauwenveren

Pauwenveren zijn erg kleurrijk en ze glimmen fantastisch. Een echte eye-catcher voor elk interieur. Omdat pauwenveren natuurproducten zijn, is elke pauwenveer weer anders! Het staat erg leuk in een bundeltje op een vaas als alternatief voor een bos of boeket bloemen.

Gedroogde pampas pluimen

Pampas groeien natuurlijk buiten maar als ze uitgebloeid zijn dan kun je ze afsnijden en binnen op de vaas zetten. Wij vinden ze prachtig en ze passen in bijna elk interieur. Ze zijn sierlijk en bovendien ook makkelijk met andere droogbloemen te combineren. Als je geen Pampas planten in je eigen tuin hebt, kun je ook bundels met Pampas pluimen via Bol.com of andere webshops bestellen.

Welk alternatief voor een bos of boeket bloemen spreekt jou het meest aan?

Geef een reactie