Een haat/liefde verhouding met de Ikea Antilop kinderstoel

antilop-kinderstoel-met-veiligheidsriempje-wit__0168182_PE322024_S4
Afbeelding: Ikea

Wie kent hem niet de Ikea Antilop kinderstoel? Ik heb wel eens ruzie met deze stoel maar toch is hij ook wel weer fijn! Hé wat een dilemma.

Hij is in aanschaf erg goedkoop, slechts 9,99 voor alleen de stoel. Wil je er een eetblad op kost dat slechts 5 euro extra en voor 5,99 heb je er  ook nog een kussentje bij.

Wij hebben deze gekocht vanwege de prijs, goedkoper kun je geen nieuwe stoel krijgen toch?

antilop

Liefde

  • Dat benoemde ik al de prijs. En wat superhandig is, is dat de stoelpoten er makkelijk aan en af kunnen. Hierdoor kun je de stoel makkelijk meenemen op vakantie of naar de visite waar ze geen kinderstoel hebben.
  • De stoel is licht om te tillen, en ook geschikt voor buiten. We hebben hem wel eens per ongeluk buiten laten staan in de regen en daar heeft de stoel geen schade aan over gehouden.
  • Een kennis gebruikte deze stoel ook onder de douche. Dat heb ik zelf nog nooit geprobeerd.
  • Ook is de stoel makkelijk schoon te maken met een vochtige doek en een beetje multireiniger!

Haat

  • Hoe vaak struikel ik (en anderen) wel niet tegen die uitstaande poten van deze stoel. De een naar de ander vloekt er hier wat uit na het struikelen.
  • Als je een heel actief kind hebt beweegt de hele stoel mee.
  • Mijn dochter kan zich eruit wurmen hoe strak ik de riempjes ook aan trek. Daarom zetten we de stoel altijd naast een volwassene.

antilope1

Wat voor kinderstoel hebben jullie?

9 thoughts on “Een haat/liefde verhouding met de Ikea Antilop kinderstoel

  1. Wij hadden een meegroeistoel van de Gamma. Wat een miskoop. Verschrikkelijk ding. Nu hebben we die van de Ikea en wij zijn er heel blij mee! Al ben ik wel al een paar keer over die poten gestruikeld inderdaad.

Geef een reactie