Ergonomische Attipas loopschoentjes voor de eerste stapjes

 

Schattig hè deze babyschoentjes van Attipas! Ik heb deze schoentjes gespot op de Negenmaandenbeurs in vrolijke kleurtjes voor jongens en meisjes. Van Attipas mocht ik een paar babyschoenen uitzoeken om uit te testen en op Instagram kunnen jullie een paar Attipas schoentjes naar keuze winnen voor je dochter of zoon. Wat je daar voor precies moet doen lees je onderaan deze blog.

De 5 wetenschappelijke feiten van Attipas schoenen

Als je kindje leert lopen of net loopt dan wil je natuurlijk de beste schoentjes voor je kindje kopen.  De schoentjes van Attipas zijn met artsen en wetenschappers ontworpen. De combinatie van een zeer dunne flexibele zool en een grote neus waar de teentjes vrij in kunnen bewegen kunnen baby’s optimaal leren lopen. De kinderen krijgen het gevoel dat ze op blote voetjes lopen. Ook als ze al kunnen lopen blijven de schoentjes het loopproces ondersteunen.

WatIsAttipas

Gemakkelijk

De schoentjes trek je heel gemakkelijk net als een sokje aan, de anti slipzool is super handig voor alle vloeren en oppervlakten waar je kindje loopt. Zijn ze vies? Dan kunnen ze gewoon in de wasmachine. Let op doe dit wel bij gelijke kleuren in de was want het zou jammer zijn als de schoentjes verkleuren door een ander kledingstuk.

De schoentjes zitten heel comfortabel aan de voetjes van mijn dochter. Waar ze eigenlijk alle andere (goedkope) babyschoentjes met klittenband herhalend van haar voetjes uittrekt laat ze deze schoentjes wel aan haar voeten zitten!

 

attipas3

Ademend

Op de foto van mijn dochter hierboven kan je goed zien dat er kleine gaatjes in de zool zitten. Hier heeft Attipas aan gedacht om klamme en zweetvoetjes te voorkomen. Ook de stof die aan de zool grenst is een zachte ademde stof. Pluspunt dus! Nadeel: niet buiten dragen met het natte weer.

Grote neus

Dit was naast de opvallende kleurtjes het eerste wat me opviel aan deze schoentjes en vroeg me af waarom dit zo moest zijn. Dit is met opzet zo omdat de meeste baby’s eerst op de hiel beginnen te lopen en hier dus alle ruimte in de schoentjes hebben om de teentjes te bewegen. De schoentjes zijn zo ontworpen om je kindje zo natuurlijk mogelijk te laten leren lopen.

attipas4

Veilig

De schoentjes zijn gemaakt van volledig natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. De schoentjes zijn vrij van giftige stoffen en lijm. Dus duurzaam en veilig. Fijn om te weten.

Flexibel en lichtgewicht

De zooltjes zijn dun en flexibeler als jij denkt! Met elk stapje vormt de zool met het voetje mee. Dit is anders als de meeste andere sokschoentjes die vaak een hardere zool hebben. De Attipas schoentjes zijn licht van gewicht en vormen prima om de voeten.

De schoentjes

Mijn dochter loopt nog niet zelfstandig wel aan twee handen en langs de tafel bijvoorbeeld. Met deze Attipas schoentjes zijn we goed voorbereid op de eerste losse stapjes! Wij hebben de mintkleurige babyschoentjes uit de nieuwe collectie uitgekozen. Deze kosten €24,50 in de webshop van Attipas. Van andere babyschoentjes heeft mijn dochter maat 18/19 en van deze maat 20. Het is het handigst om de voeten even aan de onderkant op te meten zodat je zekerder schoentjes kunt bestellen.

De schoentjes gaan van maat 19 tot en met maat 22,5!

Wil je ze liever aan proberen in de winkel? Bij de schoenenwinkels van  Familius in Amsterdam en Den Haag, en bij Minichichi in Amsterdam kun je ze met eigen ogen zien.

Hieronder nog even 2 leuke foto’s. Jullie weten wel dat fotograferen naast bloggen een grote hobby van mij is hè?!

attipas2attipas5

WIN WIN WIN!!!

winactieattipas

Dit keer verloopt de winactie via Instagram. Volg @Attipasnl & @Volgmama op Instagram en deel deze foto met #winactievolgmama. That’s it! Indien jullie geen Instagram hebben mag bericht ook op Facebook worden gedeeld.

Je maakt dan kans op een paar Attipas schoentjes (maat 19 tot 22,5) naar keuze voor jouw zoon of dochter.

De winnaar krijgt op 18 maart  een persoonlijk  bericht. Succes allemaal!

 

Kennen jullie Attipas al?

11 thoughts on “Ergonomische Attipas loopschoentjes voor de eerste stapjes

  1. Ik kreeg ook het aanbod om deze te bestellen, heel even getwijfeld, maar toch niet gedaan. Ik had ze aan ml laten zie en ik kreeg gelijk commentaar. Hij vind het net clown schoenen.
    Zeker aangezien Elaiza al in maat 21/22 zit

    1. Door de brede neus snap ik die opmerking van je man haha. Er zijn best wat leuke modellen. Bij deze die ik heb uitgezocht met de bloem valt de brede neus wat minder op als je je daar aan stoort. Ik vind ze juist wel leuk maar smaken verschillen en dat is ook helemaal niet erg 😉

  2. Ik had ze al langer geleden ergens gezien op Insta geloof ik… Maar vind ze eerlijk gezegd echt mega lelijk. Het is vast erg ergonomisch en goed voor de voeten, maar het doet pijn aan mijn ogen 😮 Gelukkig zag ik ook een heleboel ouders waren die ze wel leuk vinden, dus denk dat het aan mij ligt (hahha) Ik doe deze win actie dus maar even niet mee

Geef een reactie