Baby Annabell, net een echte baby!

annabell pop - volgmama

Poppenmoedertjes opgelet, kennen jullie Baby Annabell al? Kort geleden is Annabell bij ons ingetrokken en krijgt ze veel liefde van onze kinderen. Annabell is net een echte baby want ze huilt wel eens, heeft soms een nieuw pampertje nodig omdat ze kan plassen, en maakt zuigbewegingen bij het drinken en als ze een speentje heeft. Wij zijn verliefd op haar geworden!

annabell2[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XHkBFHmZ4Fg[/embedyt]

Een pop met 8 levensechte functies

Poppenmama’s halen hun hartjes op als ze een dagje voor Baby Annabell® mogen zorgen. Deze tedere en zachte pop verzorg je als een echte baby dankzij haar levensechte functies. Ze reageert op aanraking, huilt echte tranen en is dol op haar flesje. Zo’n kleine baby heeft natuurlijk veel slaap nodig. Wieg Baby Annabell® zachtjes heen en weer in je armen of in haar wieg, het duurt niet lang of ze sluit haar ogen en valt in slaap met tevreden snurkjes. Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je je kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mondje en ogen tijdens het sabbelen – net als een echte baby! Wanneer je over Baby Annabell®’s wang kriebelt, begint ze blij te brabbelen. Als ze een keer echte tranen huilt,  dan is ze zo weer blij dankzij de inbegrepen speen. Baby Annabell® introduceert dit jaar een nieuwe functionaliteit, vanaf nu kan ze ook in haar luier plassen!

annabell1annabell5

Review

De pop heeft een fijn babyformaatje en komt samen met een velours kruippakje aan en een mutsje op. Daarbij heeft ze ook een slabber, speentje, flesje en medaillon mee. De pop heeft een zachte body en de armpjes, beentjes en het hoofdje zijn van kunststof. Je kunt het popje daardoor makkelijk aan en uit kleden. Op haar rug zit een opening voor de batterijen en daar kun je haar aan- en uitzetten maar het is ook prettig om te weten dat als er niet met Annabell gespeeld word dat ze dan automatisch uit gaat. Het kruippakje en haar mutsje zijn heerlijk zacht.

Interactieve pop

Het was de eerste keer toen ik Baby Annabell aanzette even wennen, want dit is voor mijn dochter de eerste pop die interactief is. Toen ze begon te huilen vond mijn dochter dat er dan ook meteen een speen in moest. En warempel, ze begint zuigende bewegingen te maken met haar mond. Echt prachtig, ik heb nog nooit zoiets gezien.  Ze huilt af en toe met een traantje, dat ziet er echt wel zielig uit.

Als ze gaat slapen dan snurkt ze ook, net echt! Dat kun je in het filmpje wat ik heb opgenomen hierboven ook goed horen. Je hoort wel telkens een motortje lopen bij bijvoorbeeld het zuigen en drinken maar dit heb ik niet als storend ervaren.

annabell - drinken - flesje - volgmama
Annabell een slokje… poppenmama een slokje..

Annabel kan drinken en uiteraard pipi doen, oftewel een plasje. Hiervoor moet je op het hartje drukken. Dit lukt mijn dochtertje nog niet zo goed en ze is meer bezig met fles geven dus ik laat haar af en toe een plasje doen.

Een klein minpuntje maar niet echt storend is dat het verfhartje op de buik bij onze Annabel een beetje begint te barsten. Het kruippakje en de rug die je open kunt maken door middel van klittenband dien je wel goed te sluiten anders kan hier vuil tussen komen en sluit het niet meer goed, dus wees gewaarschuwd.

Wij zijn door deze realistische trekjes van Annabell echt verliefd op haar geworden en dit is momenteel de lievelingspop geworden. Zelf mijn zoontjes willen wel even voor Annabell zorgen maar sssstttt…. dat mag eigenlijk niemand weten. 😉

Baby Annabell is een pop van Zapf Creation, heeft een adviesprijs van € 69,99 en is te koop in de meeste speelgoedwinkels. Wij hebben de pop gekregen om er een eerlijke review over te schrijven.

Heb jij een poppenmoedertje in huis? Kennen jullie Baby Annabell al?

 

4 thoughts on “Baby Annabell, net een echte baby!

Geef een reactie