Babyspeelgoed top 3 van onze kleine meid ..

Met 3 kinderen in huis verzamelt zich snel veel speelgoed. Bij elke geboorte wel weer knuffeldoekjes, rammelaars en knuffeltjes gekregen.

Maar waar speelt onze meid nu het liefst mee ?

Mijn jongens waren als baby wel degelijk gek op rammelaars, in alle vormen en kleuren. Ook bijtringen en knuffeltjes deden het goed. Onze kleine meid Y. heeft momenteel erg last van de tandjes en daar moet nu ook alles in haar mondje. Nou hebben we wel een koelbijtring maar daar doet ze niets mee in plaats daarvan kauwt ze maar al te graag op de welbekende “Sophie de Giraffe”. Wie kent hem niet ? Sophie is gemaakt uit rubber van de Heveaboom en is 100 % natuurlijk. Als je er in knijpt hoor je een piepgeluidje.

IMG_8834a

 

Daarnaast speelt ze graag met haar roze/paarse  O’ball. Daar hoorde ik zoveel goede verhalen over dat het goed voor de motoriek zou zijn en dat baby’s daar al vroeg mee kunnen spelen. De O’ball is van een soort buigzaam rubber. Dit speelgoed is ook 1 van haar favorieten en gaat soms zelfs mee in bad  als badspeelgoed !

IMG_8841a

 

Haar lievelingsknuffel op dit moment is haar knuffelkonijn “Moochi” van Snoozebaby. Moochi is lekker zacht en knuffelig. Ook zitten er allerlei labeltjes aan vast, waar ze graag aan frummelt. Moochi is ongeveer 40 cm lang.

Als we even weg gaan, gaan deze 3 dingen uiteraard vaak mee !

Waar spelen/speelden jullie baby’s het liefst mee ?

IMG_8877a

 

 

2 thoughts on “Babyspeelgoed top 3 van onze kleine meid ..

Geef een reactie