Back to School met MyMepal + Winactie! (gesloten)

Back to school! Vinden jullie kinderen de eerste schooldag na de zomervakantie ook zo spannend? Om met een frisse start te beginnen is het altijd leuk om nieuwe schoolspullen te kopen. En hoe leuk zou het dan zijn als je je eigen lunchtrommel en beker kunt ontwerpen? Wij hebben een lunch set gemaakt bij MyMepal en mogen één van jullie ook blij maken met een code om een eigen set te ontwerpen.

Misschien zijn sommige scholen van jullie kinderen al begonnen, anderen hebben nog even vrij. Het duurt in ieder geval niet lang meer dat alle kinderen weer naar school zijn. De school geeft het advies om alle schoolspullen te labelen met een naam. Dit is omdat sommige kinderen dezelfde schoolspullen hebben of omdat er af en toe wat achterblijft op school. Zo is het handig om te weten van wie de spullen zijn.

Wij zijn flink aan het shoppen geweest voor schoolspullen en de schooltas kreeg mijn zoon van de opa’s en oma’s. Mijn zoon is een echte tractor fan en zijn lievelingskleur is groen. Maar waar vind je nu de leukste broodtrommels en drinkbekers voor een tractor fan? Die maak je gewoon zelf en heel gemakkelijk online bij MyMepal. Wij mochten het testen, kijk je mee?

img_8400
De kleuren passen goed bij zijn rugtas!
mymepal broodtrommel drinkbeker
Ook opa moet zijn nieuwe lunchbox en drinkbeker bewonderen..

Zelf ontwerpen op MyMepal doe je zo

Eigenlijk wijst het zich allemaal vanzelf. Je surft naar de webshop van MyMepal, daar kies je het product uit die je wilt ontwerpen. Bijvoorbeeld een Mepal Lunchbox midi Campus welk het meest gebruikelijk is voor de basisschool. Hier passen maximaal 4 boterhammen in. Je begint met het kiezen van de basiskleuren voor de trommel, de rand en de deksel. Daarna kun je kiezen uit een van de vele achtergronden of zelf een achtergrond uploaden. Daarna kun je een foto, afbeelding en/of tekst toevoegen. Kijk in de 3D optie of je helemaal tevreden bent zodat je het kunt bestellen of verder kunt met het ontwerpen van het volgende product.

mymepal - customized lunchbox - drinkbeker

Review MyMepal Lunch set

De set werd snel geleverd en ziet er precies uit zoals het er op de website uitzag. Het resultaat is erg mooi geworden. Ik dacht eerst dat de foto een soort sticker zou zijn maar het is er echt opgedrukt. Mijn zoon laat het trots aan iedereen zien en is er heel blij mee. Op de site staan nog een paar punten beschreven die wij natuurlijk even gingen nachecken.

  • Er passen tot wel 4 boterhammen in. Check! Geprobeerd en dit klopt helemaal.Vier broodjes/bolletjes wordt een beetje platdrukken tenzij je mini bolletjes hebt, maar met boterhammen lukt dit prima zonder ze plat te drukken.
  • Er zou ook een pakje drinken met een koek inpassen. Check! Dit lukt ook. Maar natuurlijk passen er ook andere dingen in zoals een knijpzakje.
  • Vaatwasmachinebestendig. Check! De beker en de lunchbox zijn al meerdere malen in de vaatwasser geweest zonder dat de opdruk beschadigd is. Er wordt wel geadviseerd om de vaatwasser op maximaal 40 graden te zetten en de spullen op het bovenste rekje te plaatsen.

Win je eigen customized Campus Midi broodtrommel en Schoolbeker

Ik ben heel benieuwd voor wie jij zo’n set zou willen maken en wat er op komt te staan. Namens MyMepal mag ik één code verloten aan een van mijn lezers. Wie weet kun jij straks een Campus Midi broodtrommel inclusief schoolbeker ontwerpen.

Om mee te doen vraag ik je een reactie achter te laten op onze Facebookpagina en een vriend te taggen die deze actie ook wel leuk zou vinden. Delen mag maar is niet verplicht. De winnaar maken we bekend op 25 augustus.

Gefeliciteerd Kim Padberg, jij hebt gewonnen!

Bewaren

Bewaren

11 thoughts on “Back to School met MyMepal + Winactie! (gesloten)

  1. Echt super leuk dat je het helemaal naar je eigen smaak kan maken! Dat zal mijn zoontje te gek vinden, grote kans dat er stoere auto’s op komen! Hopelijk gaat eten dan ook wat sneller op school 😉

  2. Wow wat start mijn zoontje wacht met smart 1e x naar het schooltje! Eigen schoolspulletjes hoe stoer is dat met zo’n toffe broodtrommel en beker!!♡♡ geliked blog volger uit enthousiastme! ♡ SUPERGAAF GRAAAAG

Geef een reactie