Uittip: Back To School Party op 4 september in Dierenrijk Nuenen

De meeste scholen zijn al begonnen maar in  Zuid-Nederland hebben de kinderen nog even vakantie. Op 4 september organiseert Dierenrijk in Nuenen een Back To School Party. Op deze dag mogen kinderen de dieren een rapportcijfer geven voor hun optredens in de diverse shows. Ook komt One Two Trio optreden en is er een Back To School-Kraam. Kom jij ook?

Dieren zijn ook nooit uitgeleerd, zo vinden ze bij Dierenrijk. Net als mensen kunnen ze steeds weer iets bijleren. “Wij zijn heel benieuwd waar die leerpunten volgens de kinderen liggen,” vertelt Stephan Rijnen, Hoofd dierverzorger in Dierenrijk. “Zij beoordelen de dieren daarom aan de hand van een Dierenrapport op bijvoorbeeld hun gedrag – zijn ze sociaal, luisteren ze goed naar de verzorger – maar ook op hun gezondheid. Zo leren de kinderen spelenderwijs dat ook dieren les krijgen en waarom dit belangrijk is.”

Back To School Party Dierenrapport

Dierenrijk heeft een Dierenrapport gemaakt dat op zondag 4 september vanaf 10.00 uur (gratis) kan worden afgehaald. Hiermee kunnen kinderen drie verschillende shows bezoeken (de Dierenshow om 13.00 uur, Olifantenshow om 14.00 uur en Zeehondenshow om 15.00 uur). Tijdens de show geven ze de deelnemende dieren rapportcijfers, net als een heuse schooljuf of –meester. Het rapport leveren ze in, waarbij ze een presentje krijgen. Om 16.00 uur volgt tijdens de Dierenquiz de bekendmaking van de rapportcijfers van de dieren.

Px187NDM1MDQ3Ny0wLTIwOTk0OTQ0MDE=

Optredens en Schoolkraam

Om van de Back To School-Party een echt feest te maken, treedt om 14.30 uur One Two Trio op, bekend van hun feest hits als “Juffrouw Toos” en “10 kleine tuinkabouters”. En wie nog schoolspullen nodig heeft, kan terecht op de Back To School-Kraam voor Dierenrijk drinkbekers, broodtrommels, vriendenboekjes en meer coole schoolspullen.

3 thoughts on “Uittip: Back To School Party op 4 september in Dierenrijk Nuenen

Geef een reactie