Badspeelgoed voor peuters

Gaan jullie peuters graag in bad? Als je mijn dochter vraagt of ze in bad wil dan heeft ze binnen no time haar kleding uitgetrokken. In bad spelen is erg leuk en ze heeft zo ook haar favoriete speelgoed voor in bad. Ik laat het je zien in dit blog.

Badspeelgoed voor peuters

Badeendjes

badspeelgoed2

Oldskool, maar badeendjes vinden de meeste kinderen erg leuk. Als je langer plezier wilt van badeendjes kun je het gaatje aan de onderkant het beste dichtplakken als je dit niet doet komt er troep in. Let op: als je de badeendjes dichtplakt dan kunnen ze niet meer piepen. De badeend in de bol van Fisher Price vind mijn peuter ook erg leuk!

Bad Foam Puzzel

badspeelgoed1

Foam puzzels voor in bad zijn er in verschillende maten. Mijn jongens hadden toen ze nog klein waren letters en cijfers waar je zelf woorden mee kon maken. Deze puzzelstukken blijven tijdelijk op de muur en de wand van het bad plakken als ze nat zijn.

Vtech Blub de Badvis

badspeelgoed3

Deze badvis spuit water uit zijn mondje, blubt en zingt vrolijke liedjes. De vis mag natuurlijk ook onder water.

Nog meer leuk badspeelgoed en speeltips voor peuters

  • Doe eens een paar ballenbak ballen in bad
  • Geef het badwater eens een kleurtje met een speciaal badbruistablet
  • Simpele plastic bekers
  • Gietertje
  • Badkrijtjes om leuke tekeningen in bad te maken

Spelen jullie kinderen graag in bad? Hebben jullie nog een leuke aanvulling voor dit lijstje?

3 thoughts on “Badspeelgoed voor peuters

  1. V-tech voor in bad?! Mijn knul zal het geweldig vinden, maar mama slaatdeze even over. Hij heeft in bad de meeste lol met het vullen van een bekertje en het drinken hieruit. Ook is het natuurlijk super leuk om alles nat te maken. Haha

Geef een reactie