Action Spa Beauty Adventskalender 2021 Review Blog

Beauty Spa adventskalender 2021 van Action; wat zit erin?

Koopjeswinkel Action verkoopt voor jong en oud elk jaar weer een aantal leuke ‘budget adventskalenders’ om in december mee af te tellen naar kerst. Dit jaar wilde ik mijzelf trakteren op een dames beauty adventskalender. Ik kocht er zelf eentje, dus niet gesponsord voor de blog, bij de Action: de Spa adventskalender in een donkergroene doos met gouden strik. Het ziet er feestelijk uit en het thema voor de beauty kalender is dit jaar #thinkoutsidethebox

Eigenlijk stond deze Rituals adventskalender* hoog op mijn verlanglijstje, maar die kost wel een paar tientjes meer en is zoals je ziet niet bepaald goedkoop… Het was daardoor een nóg leukere verrassing dat ik na de herfstvakantie de Rituals beauty adventskalender 2021 van mijn schoonouders cadeau kreeg. Daarom besloot ik de Spa adventskalender van Action t.w.v 11,95 niet langer te laten liggen en alvast open te maken. Zo kan ik tot 1 december alvast de producten uit deze kalender gebruiken en eventueel opmaken voordat ik aan de Rituals begin, waar ik mij ook erg op verheug!

Spa adventskalender 2021

De Action Spa adventskalender 2021 is gevuld met Spa Exclusives en kost nog geen 12 euro. De aftelkalender heeft 24 vakjes om open te maken en heeft de vorm van een groot cadeau. Achter ieder deurtje zit een beauty gerelateerd presentje, variërend van een glitterende nagelvijl tot badkristallen met kersengeur.

Spa adventskalender 2021 Action Review Ervaring Unboxing
Action beauty Spa adventskalender 2021

Inhoud beauty adventskalender

In willekeurige volgorde.

 1. 40 gram badkristallen
 2. slaapmasker
 3. 50 ml gezichtsscrub
 4. 50 ml bodyscrub
 5. 20 gram zeepje in vorm van een ster
 6. 50 ml bodylotion
 7. donkergroene scrunchie
 8. bathbomb
 9. nagelvijl
 10. badbruistablet in de vorm van een voet
 11. 50 ml douchegel
 12. 4 gram badroosje
 13. 30 ml handcrème
 14. 30 ml dagcrème
 15. 50 ml shampoo
 16. 50 ml conditioner
 17. 30 ml bodymist
 18. teenspreiders
 19. 8 ml gezichtsmasker
 20. 30 ml facewash
 21. 50 ml voetencrème
 22. nagelriemschuiver
 23. 10 gram lippenbalsem
 24. 75 gram badbruistablet in de vorm van een gouden ster
Spa Action Beauty adventskalender 2021 - Wat zit erin - Inhoud
Deel van de inhoud

Review: onze ervaring met de Action Spa adventskalender

De beauty adventskalender Spa 2021 van de Action valt mij absoluut niet tegen. Het is leuk dat de verpakkingen van de beautyproducten qua kleur bij de kalender matchen, het ziet er feestelijk uit en de producten ruiken ook lekker. De geuren van de Action crèmes zijn niet zo intensief en blijven veel minder lang hangen dan die van de Rituals. Als je dat niet zo erg vind, dan is dit een prima kalender voor jou! Als je zelf een adventskalender vullen wilt, dan ben je al snel meer dan een 1 euro per beauty artikel kwijt, ook al koop je mini’s of reisverpakkingen. 11,95 is echt niet duur voor wat je krijgt.

De shampoo, conditioner en douchegel neem ik mee voor het douchen na een bezoek aan het zwembad. Mijn dochter vind de bathbomb en badspullen leuk en de rest komt hoe dan ook vast wel op de komende tijd.

*affiliatelink

Geef een reactie