Beddengoed voor het hele gezin

Als je kinderen groter worden en beertjes, pony’s en prinsessen op dekbedovertrekken niet meer leuk vinden moet je opzoek naar wat anders. Iets hips, iets stoers of iets bijzonders. Ik mocht shoppen bij Marington waar ik een dekbedovertrek uitkoos in een hip gebreide look en laat jullie nog een paar eenpersoons dekbedovertrekken zien die voor zowel jongens als meisjes kunnen.

Dekbedovertrekken voor jong en oud

Heb je een baby, een wat jonger of ouder kindje? Of wil je liever een dekbedovertrek voor jezelf? Bij Marington is de keuze reuze in kwaliteitsbeddengoed voor de hele familie. Denk bijvoorbeeld aan de merken Beddinghouse, Ariadne at Home en Taftan.

Marington is heeft meer dan dekbedovertrekken. Marington is een stijlvol lifestyle winkel en ze verkopen ook tassen, koffers, horloges, servies  en  woon accessoires.

 

marington - beddengoed - volgmama
Houses Blue 39,95 |Cosy Winter Multi 39,95 | Once Upon a Time 44,95 | Honeycomb Black 69,95 | Snow Deer Grey 44,95 | Let it Snow Black 44,95
beddinghouse
Wij ontvingen van Marington dit leuke Beddinghouse Edmonton  dekbedovertek met grofgebreide print!
marington - dekbedovertrek - volgmama
Heerlijk zacht en stoer!

Review Beddinghouse Edmonton

Ik zocht dit dekbedovertrek uit omdat ik het patroon erg mooi vond. Wat ik echter niet had gelezen op de site was dat dit overtrek voor de winter bedoeld was. Het is namelijk gemaakt uit flanel en dat is heerlijk zacht en warm. Met de warme dagen slapen we het liefst onder katoen maar we zitten nu al midden in augustus en voor je het weet is het herfst en komen de koude dagen weer. Het was even iene miene mutte spelen met mijn zonen wie het dekbed overtrek het er als eerst op mocht want ze vonden hem beide leuk. Jammer voor hun moesten ze na het uitpakken nog even wachten want dekbedovertrekken worden bij ons eerst gewassen voor gebruik.

Het dekbedovertrek heeft een eenpersoons dekbedovertrek afmeting van 140- 200/220 en  eigenlijk zou ik zelf ook wel onder zo’n mooi dekbed willen slapen. Na het wassen heb ik hem laten drogen en het fijne aan dit overtrek is dat het strijkvrij is. Dit moest ik natuurlijk eerst zien dan geloven en deze test heeft het zeker gehaald met een dikke 10! Dat scheelt weer want met een groot gezin heb je behoorlijk wat strijkgoed.

De Beddinghouse Edmonton heeft een lange instopstrook zodat je de deken er goed en gemakkelijk in krijgt. Ook het testslapen door mijn zoon is gelukt. Hij slaapt heerlijk en vindt zijn bedje zo heerlijk zacht. Hij is er blij mee en na de volgende wasbeurt mag mijn andere zoon eronder slapen. Dit leuke dekbedovertrek is te koop op Marington.nl voor slechts € 54,95!

Op de hoogte blijven van Marington? Volg ze dan op hun Facebooksite.

Kopen jullie ook kwalitatief beddengoed? En ken jij Marington al?

 

Bewaren

8 thoughts on “Beddengoed voor het hele gezin

 1. Ik was het beddengoed ook altijd eerst uit. Sommige stinken zo en zijn dan zo stijf….
  Lekker voor als het straks kouder is onder een flanellen dekbed, heerlijk zacht ( en warm ).
  En wat fijn dat hij strijkvrij is!

 2. Wassen word ook (sterk) aangeraden.
  Kleding ook.
  Maar dan kan gewoon kort programma eventueel.
  Strijkvrij is idd fijn
  (Al hang ik de hoezen vd ikea gelijk op en strijk ze dan ook niet en zijn ze toch best recht)

Geef een reactie