gratis-bellen-met-sinterklaas

Bellen met Sinterklaas via een gratis App op je telefoon of tablet

Altijd al eens willen Whatsappen of bellen met Sinterklaas? Dat kan met de gratis App voor op je telefoon of tablet. Jaja, wij hebben het telefoonnummer van de lieve Sint. Wij hebben het getest en hebben een filmpje opgenomen bij het eerste telefoongesprek met Sinterklaas. Dat was natuurlijk even schrikken toen Sinterklaas vroeg of mijn dochter een beetje stout was geweest..

Sinterklaas is wel een dingetje hier thuis hoor. Vooral mijn jongste twee kinderen houdt het heel erg bezig. Vorig jaar kwamen mijn broer en zijn vriendin aanzetten met deze gratis App waarmee je Sinterklaas kunt bellen en appen. Hoe leuk is dat? Het is de eerste App die tevoorschijn kwam in de Google Playstore en heet Bellen met Sinterklaas. De gratis Sinterklaas App is afkomstig van First Class Media en heeft in de Playstore een score van 3,9 van de 5 sterren in november 2018. Op weg naar pakjesavond is dit een leuke gratis Sinterklaas activiteit voor je kinderen. Mijn peuter van 3 jaar vond het wel een beetje spannend kijk maar snel. 😉

Onze ervaring – Gratis Bellen met Sinterklaas! App

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WAE_o3mIPHc[/embedyt]

 

Mijn dochter van drie wilde graag met Sinterklaas bellen. Dan doen we dat toch? Hiervoor moeten we wel eerst de gratis Bellen met Sinterklaas App op de telefoon downloaden. Daarna maak je een gratis account aan op de App of je kiest voor de betaalde premium optie, dan heb je iets meer keuzes in het programma. Als je de App opent heb je keuze uit drie functies;

  1. Bellen met Sinterklaas
  2. Voicemail van Sinterklaas
  3. Berichten sturen (sms’en of Whatsappen) met Sinterklaas

gratis-bellen-met-sinterklaas

Bellen met Sinterklaas

Voordat je kunt bellen met Sinterklaas moet je als ouder een aantal vragen invullen en antwoorden selecteren. Ze vragen bijvoorbeeld het geslacht en de naam van je kindje, en zijn of haar interesses. Als je dat hebt gedaan vraagt de App met welke reden je Sinterklaas wilt bellen. Dit vink je dan aan en daarna belt de goedheiligman je op na een aantal seconden of minuten (dit kun je ook selecteren). De telefoon gaat dan over met een Sinterklaasliedje en je ziet het gezicht van Sinterklaas in het display verschijnen.. Met een tik op de groene knop neem je het telefoongesprek met Sinterklaas aan. Voorafgaand aan het telefoongesprek met de Sint heb ik een aantal interesses van mijn dochter doorgegeven. Echter duurde het gesprek ongeveer 2 minuten en werd er niet veel verteld hierover. Dat is jammer. Het was een kort en krachtig gesprek en mijn dochter geloofde echt dat ze Sinterklaas aan de lijn had. Ze wilde daarna nogmaals bellen. Het begin van elk gesprek is telkens hetzelfde wat we ook invullen. Sinterklaas verteld hoe oud het kind is en moet de pagina in het grote boek even opzoeken. Als je een telefoongesprek voor meerdere kinderen tegelijk wilt heb je een premium account nodig maar je kunt ze natuurlijk ook apart laten bellen met het gratis account voor de Sinterklaas Bellen app. Voor pakjesavond kun je sinterklaas de boodschap laten geven waar de pakjes liggen, dat is ook erg leuk!

Voicemail van Sinterklaas

Rechtstreeks naar de voicemail bellen van Sinterklaas kan ook. Je hebt dan verschillende opties in het menu om bijvoorbeeld je verlanglijstje in te spreken, een optie waarin Sinterklaas verteld wat hij op dit moment doet.. Dit vond mijn peuter niet zo interessant eerlijk gezegd. Het bellen vond ze leuker.

gratis-whatsappen-appen-smsen-met-sinterklaas

Whatsappen met Sinterklaas

Voor de iets oudere kinderen die het alfabet al een beetje kunnen is het leuk om met Sinterklaas te Whatsappen. Mijn peuter is hier inderdaad nog te klein voor maar mijn achtjarige zoon kon hier prima mee overweg. Sinterklaas reageert meestal binnen 1 minuut.

Tot slot

Het is een leuke App voor kinderen die in Sinterklaas geloven. Een premium account zou ik zelf niet zo snel kiezen omdat je met het gratis account al genoeg opties hebt die leuk zijn. Minpuntje is dat er regelmatig na het bellen en de voicemail optie advertenties in het beeldscherm verschijnen. Wij laten de App er nog even opstaan tot Pakjesavond. Daarna hebben we er natuurlijk niet zoveel meer aan.

bellen-met-sinterklaas-ervaring-filmpje-review

Ga jij bellen met Sinterklaas?

Sint 2021Sint 2021

One thought on “Bellen met Sinterklaas via een gratis App op je telefoon of tablet

  1. Mijn man heeft vanochtend Sinterklaas laten bellen met onze zoon. Sinterklaas vertelde dat in het grote boek stond dat Logan niet goed naar mama luisterde. En dat hij hoopte dat hij gauw weer kon lezen dat hij weer lief was.
    Heeft wel indruk gemaakt hier 😉

Geef een reactie