Beurstassen en goodiebags op de Negenmaandenbeurs

NMB Logo Blue 2016 Date jpgGisteren ben ik samen met mijn dochtertje naar de Negenmaandenbeurs geweest. Het was leuk, gezellig en vooral heel druk! Vandaag laat ik jullie de inhoud zien van de beurstassen en goodiebags. Ik heb de beurstassen van Gonnie & vriendjes en van de huishoudbeurs gekocht omdat ik gewoonweg nieuwsgierig was wat er in zat!

Een verslag over deze dag zelf met leuke foto’s hoop ik van het weekend te kunnen plaatsen. Ik heb veel leuke en ook bijzondere dingen gezien, leuke foto’s gemaakt en verschillende ondernemers gesproken over hun bedrijf en producten. Daarover lezen jullie de volgende keer!

Kruidvat Anti-lekbeker
Kruidvat Anti-lekbeker

 

Online kon je op de site van de Negenmaandenbeurs na het kopen van de tickets je registreren om een bon uit te printen. Met deze bon kon je op de Kruidvat stand een gratis Anti-lekbeker ophalen. Je kon daar kiezen uit een paarse of blauwe beker. Ik heb de paarse meegenomen en ben benieuwd of mijn dochter hier fijn uit kan drinken.

Goodiebag Kruidvat bij de Entree
Goodiebag Kruidvat bij de Entree

 

Deze grote bigshopper ontving ik voor de ingang van de Negenmaandenbeurs. Er zat een stuk babyzeep en een rol Dextro Energy in.

gonnie beurstas
Beurstas Gonnie & vriendjes

 

Deze tas kon je bij je ticket meebestellen voor 3,00 of op de beurs zelf kopen voor 3,50! De tas alleen al is superleuk en ik denk dat wij deze tas gaan gebruiken als zwemtas.

Inhoud: een klein pakje Belvitta ontbijtkoekjes, 2,50 kortingsbon van Prenatal, Zoogcompressen van Ardo, een folder van Provoet, een flesje Crystal Clear zonder koolzuur, een Babystuf Trendmagazine, kortingsflyer 25,- voor GeboortekaartjesClub, een kortingscode om eenmalig gratis je boodschappen van de AH te bezorgen, een kraskaart waarmee je prijzen kunt winnen van Mama’s Prijzen Parade, een klein kartonnen boekje genaamd Ollie wil ook!, een 100% NL 9 maanden special tijdschrift, een frisbee en catalogus van Thule en een proefverpakking newborn luiers van Kruidvat.

 

Kruidvat beurstas
Kruidvat beurstas

 

Deze tas heb ik zelf niet gekocht, elk uur stellen ze een aantal beschikbaar in de verkoop. Op=op! Deze beurstas kun je kopen voor 3 euro.

Inhoud: verschoningsmatjes, babysokjes, 100% NL 9 maanden special tijdschrift, babylepeltjes, wegwerp slabbetjes, een babyborstel en kammetje, tube zinkzalf en een lipgloss?

kabrita
Kabrita Goodiebag

 

Als je mee doet aan de quiz van Kabrita dan kun je een 4D-echo winnen. Alle deelnemers ontvangen na afloop deze goodiebag met een knuffelbeest, folders en een uitprobeerzakje Geitenmelkpap.

huishoudbeurstas
Beurstas Huishoudbeurs

 

Deze beurstas komt niet van de Negenmaandenbeurs maar van de Huishoudbeurs. Ik heb hier alleen de tas opgehaald die je online kon reserveren voor 3,00 of daar kopen voor 3,50. Aangezien ik goodiebags zo leuk vind plaats ik deze ook.

Inhoud: Story magazine, kleine verpakking Belvitta ontbijtkoekjes, een handspiegeltje, Thuis krant, een citronella armbandje tegen de muggen, een Helden kalender, kaarten en een kortingskaart voor het Tassen Museum, 20 % korting flyer voor verse sinaasappelsap bij Coop Supermarkten,  10 euro kortingskaart Zalando en een flyer voor maximaal 4 personen gratis toegang naar het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam.

Welke goodiebag of beurstas vinden jullie het leukst?

 

14 thoughts on “Beurstassen en goodiebags op de Negenmaandenbeurs

Geef een reactie