Bings Kerstfeest 2020 film Winactie

Filmtip: Bings Kerstfeest en andere verhalen

Bing komt weer met gloednieuwe avonturen, een kerstspecial dit keer. Het driejarige konijntje Bing, zijn knuffel Flop en zijn vriendjes Sula, Coco en Panda maken zich op voor een heus bioscoopavontuur. Vanaf 25 november 2020 zijn ze te zien op het witte doek, in Bings Kerstfeest en andere verhalen. Het perfecte peuter- of kleuteruitje voor de feestdagen!

Over Bing

De Emmy Award-winning tv-serie Bing is razend populair bij jonge
kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook
massaal gevolgd via tv, YouTube en social media.

Bing is geschikt voor peuters en kleuters en weerspiegelt op een authentieke manier hun leven. Bing beleeft allemaal avonturen samen met zijn vriendjes, en wordt geconfronteerd met verschillende situaties en problemen die hij samen met zijn knuffelvriend Flor oplost.

Het schattige konijntje Bing stimuleert fantasie, probleemoplossende vaardigheden en sociale vaardigheden als vriendschap, samenwerken, spelen en zorgen voor elkaar. Bing leert en ontwikkelt zich snel, maar kan toch altijd de hulp gebruiken van volwassenen, net als peuters en kleuters in het echte leven.


Bings Kerstfeest

In de bioscoopfilm maakt Bing samen met zijn vriendjes cadeautjes open en hopen ze dat het gaat sneeuwen.

Winactie Bings Kerstfeest

Synopsis

In het kerstverhaal word je voorgesteld aan Nicky, het superschattige neefje van Sula. Samen maken ze cadeautjes open. Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar kan er alleen mee spelen als het gaat sneeuwen. Bing neemt je ook mee het bos in, om samen met Sula, Panda en Flop boombladtekeningen te maken. Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing en Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen! Bing en zijn vriendjes hebben heel veel zin in kerst, jij ook?

Kerst vieren: het is een Bing ding!

Releasedatum: 25 november 2020
Kijkwijzer: alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

Winactie: maak kans op een van de twee Bing Goodiebags!

Stiekem staat er bij ons ook al wat kerstversiering in huis en daarom zijn wij al een beetje in kerstsferen. Het staat zo gezellig! Ook kunnen wij (mijn vijfjarige dochter en ik) niet wachten om Bing zelf op het grote witte doek te zien. En jullie? Hebben jullie nu ook zo’n zin gekregen om Bings Kerstfeest te zien?

Voor de echte Bing fans mogen wij twee keer een exclusieve goodiebag weggeven met o.a. collectors items en leuke goodies, zoals het boekje Bing in de sneeuw en Bing-oren. Dit is nog lang niet alles. Wat daar allemaal bij komt blijft nog even een verrassing, des te leuker om het uit te pakken. Het belooft echt een leuk pakketje te worden!

Wil jij dit winnen? Vertel ons onder deze blog of onder de Facebookpost wie de grootste Bing fan is. Is dat je eigen kind, een neefje of nichtje, je buurmeisje? Taggen maar! Wij zijn benieuwd.

Bing in de sneeuw boek

*De twee winnaars maken wij rond 14 november bekend op de website en op onze Facebookpagina. Winnaars hebben 4 dagen de tijd om hun prijs te claimen.

Miranda Markus & Lucas de Jong zijn de gelukkigen.

Kerst 2020Kerst 2020

62 thoughts on “Filmtip: Bings Kerstfeest en andere verhalen

  1. Geweldig leuk voor mijn kleinzoontje Cian elke dinsdag kijken wij samen naar Bing zelfs oma vindt de verhaaltjes van Bing zo leuk .🐰🐰🐰🐰🐰

   1. Onze Vin is heel erg fan van Bing. Hij wordt 6 december 2 jaar en zijn Bing traktatie en versiering ligt al klaar. Hij kan alle figuren benoemen, zo leuk πŸ’– Dit zou echt een leuke verrassing zijn !!

 1. De grootste fan is zeker en vast mijn kleindochter Ella . Ik denk dat het haar eerste woordjes waren..Bing..Bing..Dan wist mijn dochter ,ik moet de TV aanzetten want ze wil naar Bing kijken. En nu heeft ze 2 konijntjes en die noemen BING En SULA

 2. Zo leuk voor mijn dochtertje die volgende week 2 jaar wordt. Ze is supergroot fan van Bing. Ze vindt het helemaal geweldig. Met de goodiebag zal ze superblij zijn. Onwijs leuk extra cadeau voor haar verjaardag. Ik doe heel graag mee.

 3. Als je iemand in mijn omgeving vraagt wie de grootste Bing fan is hoor je zeker een naam-Victor.Mijn zoontje is echt gek op hem en kan niet wachten tot ie naar de bioscoop mag om hem te bewonderen.

 4. De aller, aller grootste fan? Dat is zonder enige twijfel onze Matz!!! 3 jaar en hij doet Bing graag na, kijkt niks liever dan de filmpjes van Bing en roep de hele dag: Hoppeteee whoooshhh!!! Zijn JAAR zou niet meer stuk kunnen met zo’n geweldige prijs!!

 5. Wat leuk,ons meisje is een hele grote Bing fan en ze word 27 november 4 jaar dus dit zou een heel mooi kado zijn. We gaan ook heel hard duimen dat 27 november de bioscoop weer open is, dan kunnen we naar deze leuke film

 6. Ja dat zou onze Jaydon helemaal geweldig vinden. Het is een van zn favoriete tekenfilmpjes om naar te kijken. En stiekem ook die van mama haha. Met mama bing kijken dat is een bing ding 😁 en panda beren hangen op zn kamertje dus pando mag niet ontbreken. Dus de echte fans zitten hier πŸ˜‰πŸ‘πŸ»πŸ€

 7. Mijn zoontje van bijna is echt groot fan van Bing. Vorig jaar op zijn 2e verjaardag een muts gemaakt, maar voor zijn 3e verjaardag kan het gewoon weer. December is voor hem echt een feestmaand, maar een extra cadeau is natuurlijk altijd welkom.

 8. Jaaaaaaaaa! Mijn zoontje van 15 maanden. De allergrootste Bing fan. Als hij het liedje alleen al hoort dan komt hij heel hard aangerend en krijgt hij een grote lach op zijn gezicht. Hij staat de hele tijd voor de tv heel spannend te kijken. Als we hem het Sinterklaasboek geven dan wijst hij meteen de Bing knuffel aan. Kortom een groot fan.

 9. Mijn lieve Luuk van 3 vindt Bing helemaal geweldig!
  Wat zou hij hier onwijs blij van worden! Zodra de bios weer open is zou ik met hem naar deze film willen gaan, als zijn aller eerste keer naar de bios 😍

 10. Mijn nichtje is de grootste Bing fan! Elke dag loopt ze rond met haar rugtas van Bing en zodra ze op de bank klimt is het enigste wat ze zegt: Bing! En dan moet er natuurlijk naar Bing gekeken worden. Zo leuk!
  Dit zou ze geweldig vinden!

 11. Mijn dochter is een hele grote Bing fan en kreeg voor haar tweede verjaardag ook een heus Bing-feest met aangepaste ballonnen, slingers en taart.
  Naast de vele spullen die we al hebben zou dit pakket haar mooie collectie geweldig aanvullen! 😍

 12. Dit vinden onze zoontjes vast fantastisch! De oudste van 3 jaar kijkt bijna dagelijks filmpjes van Bing en zn broertje van 7 maanden wil het liefste ook al meekijken. Samen hebben ze dan dikke pret omdat de oudste na probeert te praten en te doen. Hier wordt ook regelmatig hoppity woesj nagedaan met alles wat maar een beetje kan vliegen. Het filmpje van Bing met vuurwerk is hier echt favoriet. Heerlijk zo met die ovenwanten. Helaas blijven ze bij ons niet zitten πŸ˜‰
  En heel eerlijk is mama ook groot fan van Bing. Zo leerzaam en herkenbaar voor kids.

 13. Het BFF-vriendinnetje van mijn dochter is een echte Bing-fan. Haar konijn heet Bing, genoemd naar de held van haar lieve kleine broertje van 2 πŸ™‚ Het pakket wordt voor haar en haar broertje, mijn dochter mag het ‘uitreiken’ als ik win πŸ˜€

 14. Onze lieve dochter van 4!
  Ze neemt Bing en Flop iedere dag mee naar school op haar broodtrommeltje en ze kan Bing al heel goed kleuren! En sinds Bing is ze helemaal gek op pluizige paardenbloemen.

 15. Jaaa mijn zoontje van net 4

  Tijdens z’n verjaardag 25oktober zaten wij helaas in quarantaine. Dit heeft 22 dagen geduurd en sinds afgelopen woensdag is hij naar school gegaan, dit natuurlijk wel met z’n Bingdingen

  Een mooie rugzak, een beker en een trommeltje. Toen hij de eerste keer een lange dag op school had. Heeft hij Bing broodjes mee genomen. Wat een feest was dat!

  Ik ga duimen voor mijn eigen kleine Bing!

 16. Mijn dochtertje jaycee van 4 jaar en haar beste vriendinnetje jaylana 3 jaar.
  Helemaal gek op Bing en na een dagje druk spelen even op de bank hangen om uit te rusten en Bing te kijken is helemaal favoriet! (broertjes vince en mateo ook hoor maar die zijn nog wat te jong voor de bioscoop 😊)

 17. Wat super leuk!! Wij gaan zeker naar de bioscoop om hem te bekijken. Zou super leuk zijn om de goodiebag te winnen, mijn dochter is gek van Bing en roep de hele dag: ‘BING, BING’.

 18. Wij hebben hier maar liefst 2 mega Bing fans in huis. Onze tweeling kijk het liefste de hele dag naar Bing, en speelt het vaak ook na of tijdens het kijken spelen ze mee. Het is hilarisch om te zien, ook dat ze er nog wat van leren. De film staat dan ook boven aan ons bioscoop lijstje voor de komende periode.

 19. Mijn kleuter en peuter zouden hier heel blij van worden als zijnde Bing’s allergrootste fans! Ik zie ze al lopen met die oren, haha. Dat zouden ze geweldig vinden. En een gaaf cadeau zou het zijn want ze zijn ook nog eens allebei jarig deze maand πŸ’™πŸ’™

Geef een reactie