Bliksemsnel op nieuwe Bunnies schoentjes

bunnies2

Kleine kinderen groeien bliksemsnel. Dat merk je snel aan hun  groeiende voetjes en de eerste stapjes. Dan zijn ze voor ons gevoel opeens zo snel groot! Wij ontvingen een paar Babette Bliksem Navy schoenen uit de Flex Collectie van BunniesJR. Deze laarsjes hebben een flexzool en zien er trendy uit. Lopen ze ook lekker?

Bliksemsnel lopen

Mijn dochter loopt sinds twee maanden geleden. Eerst heel voorzichtig en afwisselend met kruipen en nu loopt ze alleen nog maar. Het kruiptijdperk is aan ons voorbij. Het gaat toch wel erg snel. Nog even en dan rent ze er met deze stoere laarsjes vandoor.

Haar broers liepen pas later met 20 en 22 maanden. Tegenwoordig vinden artsen het laat als een kindje na 18 maanden nog niet loopt. Je kan dan de voetjes laten controleren maar meestal komt het vanzelf goed. Vroeg of laat, wat maakt het uit. Goede schoenen voor de eerste stappen in je leven zijn heel belangrijk.

Bunnies

De kinderschoenen van BunniesJR gaan met de laatste trends mee. Komend najaar en winter zie je veel grijstinten terug in hun collecties. Bunnies zijn verkrijgbaar in de volgende 4 fases:

  • Baby Bunnies: schoentjes maat 18 t/m 23. Deze schoentjes zijn zacht en soepel voor de allerkleinste voetjes.
  • Flex Bunnies: zoals de naam het als zegt zijn deze schoentjes flexibel. Ideaal voor de eerste stapjes. Deze schoentjes zijn er in maat 20 t/m 27.
  • Stap Bunnies: voor de kindjes die al goed kunnen lopen in maat 20 t/m 32. Deze schoentjes zitten stevig aan de voeten en vlak aan de grond.
  • Superstap Bunnies: zijn geschikt voor de peuters die alles al kunnen, lopen, dansen, rennen en springen. Deze schoenen gaan van maat 24 t/m 32.

bunnies4Review BunniesJR Babette Bliksem

Laten we dan met de  trends meegaan en iets in grijstinten uitzoeken. Wij kozen het model Babette Bliksem uit in navy en grijstinten.  Dit model is tevens in 4 kleuren verkrijgbaar: Camel, Navy, Fuchsia en Black. Mijn dochter vond het leuk om de schoenendoos open te maken. En zei volmondig: schoenuuuh! Ze moesten meteen gepast worden.

bunnies - babette bliksem - zool - volgmama
Platte zolen met een beetje structuur

Hoe flex?

Door middel van een rits aan de binnenzijden trek je de schoenen gemakkelijk aan en uit. De platte zolen zijn dun en buigzaam. Met een beetje structuur op de zolen glijdt je kindje er niet zo snel mee uit. Naar mijn mening zijn ze flexibel genoeg en zeker geschikt als een van de eerste schoentjes.

Bunnies - Babette Bliksem - Volgmama
De Bunnies zitten als gegoten!

De schoenmaat valt goed uit. Handig als je ze online wilt bestellen 😉 Mijn dochter loopt er al fijn op rond en heeft ze graag aan. Met een beetje glitter aan de zijkanten zijn de schoenen geschikt voor een feestje maar natuurlijk ook als dagelijkse schoenen. Twijfel je over de maat? Dan kun je toch het best even een schoenenspeciaalzaak opzoeken en bovendien zit er in elk Bunnies schoentje een uitneembaar binnenzooltje met een voetafdruk. Zo weet je precies wanneer je kindje weer aan nieuwe schoenen toe is.

Deze schoenen zijn te koop bij verschillende schoenenzaken en in webwinkels. Adviesverkoopprijs: € 79,95.

Met de actiecode JEMAATJES krijg je tot 19 september € 5,- korting bij besteding vanaf € 30,- op www.shop.bunnies.nl

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

Wat vind jij van deze Bunnies kinderschoenen?

10 thoughts on “Bliksemsnel op nieuwe Bunnies schoentjes

Geef een reactie