Diy | Broodtrommeltjes vullen met het thema Pasen

Op mijn eigen Facebook tijdlijn zie ik het steeds vaker voorbij komen. Lunchboxen of broodtrommels perfect gevuld met brood en andere snacks om het allemaal net even leuker te maken. Je moet er wel even tijd voor maken en een aantal vormpjes voor aanschaffen maar met een paar koekvormpjes kom je al een heel eind. Vandaag deel ik een aantal foto’s met lunchtrommel inspiratie met het thema Pasen.

De meeste foto’s in dit blog komen van Shutterstock. Daar heb ik een contract mee en die foto’s mag je dus niet zomaar gebruiken en kopiëren. In hun database staan de mooiste foto’s en die kun je voor een klein bedrag kopen voor eigen gebruik. Echt de moeite waard om eens even een keer op te kijken. Als blogger zijnde kun je hier veel voordelen uit halen. Soms schrijf je een blog en dan kun je net niet de foto maken die je zou willen. Dan kun je dus opzoek gaan naar stockfoto’s.

shutterstock_519303631
Bron: Shutterstock
shutterstock_591704846
Bron: Shutterstock
shutterstock_547835998
Bron: Shutterstock
shutterstock_547836049
Bron: Shutterstock
shutterstock_399982162
Bron: Shutterstock

En nu zelf aan de slag!

Op mijn Facebook tijdlijn zie ik regelmatig foto’s van moeders voorbij komen die zo hun best doen om er iets leuks van te maken. Zo ook mama Angelique. Elke dag maakt ze 3 lunchtrommeltjes voor haar kinderen klaar. Ik heb er nooit aan gedacht om ook iets met de broodtrommeltjes te doen maar haar verhaal inspireerde mij om het ook te proberen. Ik dook de keukenkasten in en vond nog een paar koek / uitsteekvormpjes die ik eens in de opruiming had gekocht na Pasen. Nog nooit gebruikt dus dat wordt nu hoog tijd.

17098686_1822203288105343_5609954816244102292_n
Lunchtrommel voor één van de kinderen van mama Angelique

Kost het dan niet veel tijd?

Mama Angelique doet er maximaal 30 minuten over om de drie broodtrommeltjes klaar te maken. Ze vertelde er ook bij dat de broodtrommels bijna altijd leeg terug komen en bovendien tovert het elke dag een glimlach op de gezichtjes bij de kinderen als ze de deksel van hun broodtrommel halen. Daar doe je het toch voor! Volgens mama Angelique is het ook mogelijk de broodtrommels de avond van te voren klaar te maken. Handig voor de drukke ouders in de ochtendspits.

bento - pasen - lunch- diy
Lunchtrommel voor mijn dochter

Natuurlijk ben ik zelf ook even aan de slag gegaan en deze lunchbox hierboven krijgt mijn dochter vanmiddag mee naar de peuterspeelzaal. Mijn peuterdochter eet nog niet zo heel veel en dit is voor haar genoeg. Ik ben er nog geen 5 minuten mee bezig geweest en het was leuk om te maken.

Waarmee vullen jullie de broodtrommels? Doe jij ook moeite om er iets leuks van te maken? We zouden het leuk vinden om jullie foto’s op onze Facebookpagina te zien.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 thoughts on “Diy | Broodtrommeltjes vullen met het thema Pasen

Geef een reactie